Frequentie van de Week: Innerlijke vrijheid

Frequentie van de Week:
INNERLIJKE VRIJHEID
9 februari 2018 / Janosh

Je voelt je gevangen. Niet vrij om te doen of te zeggen wat je wilt. In verschillende situaties ervaar je tegenwerking en dit maakt dat alles je energie kost en dat de dingen waar je normaal gesproken van geniet, nu moeizaam verlopen. Je begrijpt niet waarom dit gebeurt. Je voelt alleen dat het een gevoel van frustratie achterlaat. Het lijkt wel of je niks goed kunt doen en dat je constant op je tellen moet passen.
Weet dat de oplossing niet buiten jou te vinden is. Je kunt niemand de schuld geven van de strijd waar je steeds opnieuw in verwikkeld raakt. Eerst zal er iets in jou moeten veranderen. Jij bent degene die zichzelf toestemming moet geven om je op een zachte maar duidelijke manier te uiten. Wat wil je wel? Wat wil je niet? Stel je niet afhankelijk op, maar wees duidelijk. Stap uit de rol van het slachtoffer en treed naar buiten met wat jij graag wilt.
De frequentie van Innerlijke vrijheid helpt je om open en eerlijk te delen wat je voelt en waar je behoefte aan hebt, zonder de angst dat je daar op afgerekend wordt.