Het is Rome tegenover Babylon nu de Verzwegen Westerse Burgeroorlog de Climax Bereikt

Het is Rome tegenover Babylon nu de Verzwegen Westerse Burgeroorlog de Climax Bereikt

Benjamin Fulford, 19 juli 2021

De niet openlijk verklaarde burgeroorlog in het Westen heeft een lang verborgen schisma blootgelegd: de tegenstrijdigheid tussen Egyptische en Mesopotamische tradities (Babylon) en Grieks-Romeins-Duits Europese tradities (Rome). Dit schisma is nu voor iedereen zichtbaar geworden door de voortdurende nep-pandemie.

Babylon gaf ons monotheïsme, financiële accounting en een groot deel van de moderne geneeskunde, terwijl Rome ons een sterke krijgsmacht, wetenschap, het recht en democreatie gaf.

Zo zien we nu in het nieuws dat Babylon gebruik maakt van de controle over het geld om regeringen om te kopen en de controle over de geneeskunde om mensen zo bang te maken dat ze een op zichzelf staande, monolithische, totalitaire machtsstructuur accepteren. Degenen die geloven in het recht en democratie bestrijden deze structuur.

In deze strijd kan er geen twijfel bestaan dat Rome zal zegevieren. De reden daarvoor is dat de schepper aan hun kant staat. Wat dit betekent is dat wetenschap, de bestudering van feiten gebaseerd op observatie, zal zegevieren over leugens, eindeloos herhaalde leugens. De feiten zijn dat sterk aangedikte PCR tests valse aantallen creëren om angst in te boezemen, en dat Covid-19 een verzameling symptomen is voor een virus dat niet echt is “geïsoleerd” en daarom niet bestaat, wat betekent dat de hele pandemische staat van beleg en de gedwongen vaccinatiezwendel oorlogsmisdaden zijn.

Oké, laten we hier wat concreter worden. Bronnen in Westerse inlichtingendiensten waaronder MI6, de P3 Vrijmetselarij en de Mossad vertellen ons dat ze wachten op rechtszaken waarin wordt bewezen dat de pandemie een oorlogsmisdaad is voordat ze vol in actie gaan tegen de Cabal. Ze zeggen dat ze de verschillende gerechtelijke stappen die door Reiner Fuellmich en zijn collega’s over de hele wereld worden genomen tegen de pandemie en de opdringers van het vaccin volledig ondersteunen.

https://www.bitchute.com/video/jmftRSEAzudj/

In de getuigenverklaring in de link hierboven zegt Dr. Fuellmich dat als je hem een jaar geleden had verteld dat een kleine cabal een heel groot deel van de mensheid wilde doden en de rest tot slaaf maken, hij je in overweging zou hebben gegeven naar een psychiatrische inrichting te gaan. Nu hij getuigenverklaringen heeft gekregen van honderden experts uit verschillende gebieden, kan hij in rechtszaken bewijzen dat dit precies is wat er gebeurt.

https://www.usnews.com/news/business/articles/2021-07-14/spains-top-court-rules-pandemic-lockdown-unconstitutional

Het is geen toeval dat vandaag, de 19e juli, in de UK de “dag van de vrijheid” werd verklaard en alle beperkingen die te maken hebben met de nep-pandemie werden opgeheven.

https://www.reuters.com/world/uk/pm-johnson-pleads-caution-freedom-day-arrives-england-2021-07-18/

In feite viert deze dag het einde van twee eeuwen Rothschild heerschappij in Engeland en zal waarschijnlijk een permanente vrije dag worden, zeggen MI6-bronnen. MI6 vatte de situatie als volgt samen:

“De eerste telg van Koningin Victoria was een bastaard van Rothschild, wat de hele lijn grondwettelijk illegaal maakte… De Rothschild familie is voor de doelen van MI6 een vogelvrij verklaarde terroristische organisatie net als hun Khazariaanse Maffia (KM) groep… al deze nonsens waar we mee te maken hebben is omdat de leden van de Rothschild Vijfde Colonne op de vlucht zijn en zich verbergen nu ze hun gelijken hebben gevonden. Terroristen gebruiken terreur, strijdkrachten gebruiken intelligentie.”

De signalen nemen toe dat Canada en de Verenigde Staten spoedig bevrijd zullen worden van de KM. De nep Biden-administratie bijvoorbeeld, valt zichtbaar uiteen op meerdere fronten. Dit is in het bijzonder zo op het financiële front waar de Babylonische schuldenslavernij-zwendel uit elkaar barst. De Federal Reserve Board heeft geld in de banken en de aandelenbeurzen gepompt alsof er geen morgen bestaat, maar het haalde niets uit. De chart hieronder laat zien dat in juni 2021 de banken $7 biljoen meer in deposito hadden dan leningen. Met andere woorden niemand wil schuldenslaaf worden van het nep-geld dat ze in de banken pompen.

Chart van U.S. Commercial Bank deposits

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het geld dat ze in de aandelenbeurzen pompen leidt ook tot absurde dingen zoals bedrijven als Apple en Microsoft die een grotere beurswaarde hebben dan de BBP’s [bruto binnenlandse producten] van landen als Canada of Rusland.

Als je biljardairs als Jeff Bezos ziet proberen om de ruimte in te gaan, dan is dat een zeker teken dat ze op aarde niets meer hebben om hun aandelenmarkt-monopolygeld in te steken.

En dan hopen de tekenen van inflatie zich natuurlijk op als het monopolygeld rond klotst.

https://www.zerohedge.com/economics/us-producer-prices-soar-record-pace-june

Ook weigeren Amerikanen, die het helemaal zat zijn, om laagbetaalde slavenbaantjes te nemen.

https://www.zerohedge.com/personal-finance/what-reasons-do-unemployed-give-turning-down-job

Internationaal is het tot mislukking gedoemde Biden KM slavenregime een paria aan het worden. Ten eerste zijn ze niet in staat om hun fiat-dollars buiten te Verenigde Staten te gebruiken en dit betekent dat ze wanhopig schooien om geld. Vorige week probeerden ze, en faalden, om IMF speciale trekkingsrechten ter waarde van $650 miljard uit te geven en door te sluizen naar regeringen en farmaceutische belangengroepen, volgens bronnen van de Japanse militaire inlichtingendienst.

Hun nep Minister van Buitenlandse zaken Antony Blinken liet ook de “transfer toe van Iraanse fondsen in restricted accounts [rekeningen die alleen toegankelijk zijn voor een beperkt aantal personen] naar exporteurs in Japan en Zuid-Korea”, rapporteerde de Washington Free Beacon. Vertaald luidt dit: ze namen geld van bevroren Iraanse rekeningen in beslag door te beweren dat het nodig was om Koreaanse en Japanse slavenstaten te betalen.

We zagen ook een aankondiging: “het Witte Huis en de Minister van Financiën Janet Yellen hebben geen plannen om de regelmatige bilaterale gesprekken over de economie tussen de V.S. en China te hervatten”. Nadat China had geweigerd om deel te nemen aan een G-20 bijeenkomst met Yellen en de andere top financiële leiders van de wereld, bekritiseerde Yellen China voor het in gevaar brengen van de “liberale, op regels gebaseerde internationale orde” die werd samengesteld na Wereldoorlog II”. Vertaald zegt dit: ze vertoonde haar boosheid en frustratie toen de Chinezen, Russen en anderen weigerden deel te nemen aan een fondsenwervende campagne georganiseerd door KM slaafjes.

Vorige week werd ook onder onze aandacht gebracht de vertoning van Witte Huis (trans)woordvoerder Jen Psaki/Zuckberg die bevestigde dat ze werkt voor Facebook toen ze zei dat de Biden administratie in “regelmatig contact is” met het platform om ervoor te zorgen dat de juistheid van de “verhalen, beschrijvingen en commentaren” wordt bevorderd.

https://nypost.com/2021/07/16/psaki-white-house-in-touch-with-facebook-to-push-true-narratives/

En dan is er het feit dat niemand in het Pentagon een baan wil aannemen voor het nep Biden regime.

https://www.politico.com/news/2021/07/16/pentagon-weapons-vacancies-china-499838

Dit zijn een paar redenen waarom Generaal Michael Flynn het volgende naar buiten bracht op Telegram [14.07.21 10:29]:

“De toekomst is zo veel glanzender dan mensen zich voor kunnen stellen. Niets van waar we doorheen gaan is normaal en de reden daarvoor is deze:  We staan aan de rand van een nieuwe era. Daarom ervaren jullie zoveel uitdagingen en problemen, daarom zijn jullie getest en getraind. De cabal had praktisch ongehinderde autoriteit tijdens de vorige generatie. Dat alles is aan het veranderen en we gaan niet meer terug. Houd dat in gedachten wanneer je het moeilijk hebt. Deze geboortepijnen zijn niet tevergeefs.”

Er is ook iets groots aan het gebeuren in Japan. We ontvingen rapporten van twee verschillende Japanse conservatieve bronnen dat Ikeda Daisuka, de leider van de Sokka Gakkai Boeddhistische sekte op 18 juni is gestorven. Het Amerikaanse leger deed vervolgens een inval in het Sokka Gakkai hoofdkwartier in Shinamachi Tokyo en vertrok met twee bussen vol gearresteerde mensen. SG is belangrijk omdat hun ruim 7 miljoen tellende leden en hun Komeito politieke partij van essentieel belang zijn voor het aan de macht houden van het huidige slavenregime van Premier Suga Yoshihide. SG werkers waren van wezenlijk belang in het proces van het verkiezing stelen in Japan omdat ze nep stembiljetten in massa’s hadden geproduceerd, volgens Richard Koshimizu van de Japanse Onafhankelijkheidspartij en andere bronnen.

Het is interessant dat deze invallen plaatsvonden nu de Tokyo Olympische Spelen beginnen. De Japanners weten dat de Olympische spelen net zoiets zijn als de bloemen die door een plaatselijke mishandelaar worden geschonken na een bijzonder gewelddadig incident. Ze weten dat de Rothschilds achter de Fukushima aanvallen van 11 maart 2011 zaten en ze weten dat de Olympische Spelen hiervoor naar alle waarschijnlijkheid een troostprijs zijn.

Daarom steunt slechts 22% van de Japanners de Olympische Spelen en waarom de Olympische officials worden ontvangen met boegeroep en protesten wanneer ze zich ergens vertonen.

Deze blunder hielp niet: “Ons gemeenschappelijke doel is veilige en ongestoorde wedstrijden voor iedereen; voor de atleten, voor alle delegaties, en wat nog belangrijker is, ook voor het Chinese volk – het Japanse volk”, zei president van het Internationaal Olympische Comité Thomas Bach.

https://www.msn.com/en-us/sports/other/olympic-size-gaffe-in-tokyo-ioc-chief-bach-calls-japanese-people-e2-80-9cchinese-e2-80-9d/ar-AAM6AkL

https://www.rand.org/pubs/working_papers/WRA516-1.html

De Japanners hebben tot hun afschuw ook ontdekt dat Olympische officials hun eigen onafhankelijke paspoorten hebben en zo boven en onder welke wet dan ook staan. Ze hebben dit ontdekt in juni toen het financiële hoofd van het Japanse Olympische Comité Yasushi Moriya, 52, werd vermoord en ze werden gedwongen zijn dood als zelfmoord te bestempelen.

https://www.theweek.in/news/world/2021/06/07/japan-senior-tokyo-games-olympic-official-dies-after-jumping-in-front-of-train.html

Moriya was bezig met een onderzoek naar het systematische gebruik van omkopingen en verduistering van Olympische fondsen. Het bleek dat de Olympische officials een aandeel van 20% krijgen in al het geld dat is verdiend met het evenement. Ze kunnen ook straffeloos omkopen of vermoorden. Daarom, in een soort revanche, verboden de Japanners alle kaartverkoop voor Olympische evenementen door de nep-pandemie als excuus te gebruiken.

Wat dit alles bewijst is dat er een groep mensen in Zwitserland is die speciale privileges kan geven aan bepaalde groepen wat ze “oppermachtig” maakt en dus immuun voor alle wetten.

Dit is ook waar voor organisaties die in particulier bezit zijn zoals het Wereld Economisch Forum (onder leiding van Klaus Schwab; een Rothschild), de WHO (geleid door een van hun slaven) en het IMF.

Vorige week tweette Schwab het volgende:

“Het Wereld Economisch Forum werkt samen met de Biden administratie om te garanderen dat de meeste mensen de komende voedseltekorten zullen overleven. Burgers met een up-to-date vaccinatiedocument zullen periodiek pakketten met producten gebaseerd op plantaardige eiwitten ontvangen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hier zijn signalen van de voedseltekorten die Schwab en zijn KM maffiosi kornuiten proberen te bewerkstelligen:

https://gizmodo.com/the-u-s-wheat-crop-is-in-trouble-1847281693

https://data.unicef.org/resources/sofi-2021/

Intussen worden hier dreigementen geuit tegen de generale repetitie van cyberterreur van het WEF eerder deze maand.

“Een enkele databreuk aan de andere kant van de oceaan zou een kettingreactie teweeg kunnen brengen en een ‘digitale pandemie’ over de hele aarde kunnen ontketenen. Mensen, organisaties en hele landen kunnen ten prooi vallen aan de catastrofe… Informatie en geld blijven het hoofddoel van cybercriminelen.”

https://cyberpolygon.com/upload/Cyber_Polygon_report_results_2020_EN_v1_1.pdf

Hun laatste misdaad lijkt een mislukte Stuxnet aanval te zijn op een nucleaire energiecentrale in Wit-Rusland.

https://www.lrt.lt/en/news-in-english/19/1449365/belarus-disconnects-nuclear-plant-near-lithuania-after-safety-systems-activated

De NSA en MI6 rapporteren ook een nucleaire explosie in Turkmenistan die bijna zeker is verbonden met de KM.

Deze mensen zijn massamoordende terroristische psychopaten en moeten zo snel mogelijk worden geëlimineerd. Vanuit militair standpunt is het vernietigen van het KM hoofdkwartier, zoals hier te zien, wellicht de enige manier om deze parasitaire walgelijke personen van onze planeet te verwijderen.

Luchtfoto van het CERN complex in Zwitserland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hopelijk zal dat niet nodig zijn omdat er over de hele wereld tekenen zijn dat hun heerschappij toch al op instorten staat.

Bij voorbeeld: de Zuid-Afrikanen worden zich bewust van hun Mandela psyops vermomde pseudo apartheidsregime.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=176715

https://www.zerohedge.com/geopolitical/south-africa-deploys-military-amid-widespread-social-unrest

“Volgend op de gebeurtenissen in de nasleep van de arrestatie van voormalig president Jacob Zuma, verscheen zijn zoon Duduzane in een video waarin hij zegt: “de mensen die protesteren en plunderen, doe dit alsjeblieft voorzichtig en doe het verantwoordelijk”.

https://www.iol.co.za/news/politics/zumas-son-duduzane-appeals-to-looters-please-be-careful-while-looting-and-protesting-73a88e6d-826b-411c-a324-769c721d29f9

Ook zijn er protesten in Canada, Frankrijk, Duitsland en ga zo maar door.

https://www.msn.com/en-us/news/world/french-police-quell-protest-against-covid-health-passport-rules/ar-AAM9u8w

Foto van een miljoen verlaten auto’s naast en achter elkaar met daarin de tekst: In Duitsland heeft de regering de benzineprijzen verhoogd. In slechts een uur tijd hebben mensen hun auto verlaten en zijn lopend naar huis gegaan. Ze moesten de prijzen verlagen. Wanneer mensen intelligent en slim zijn, kunnen de corrupten hun doel niet bereiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polen steekt de middelvinger op naar de KM’s EU door te weigeren de rechtsregels van de EU te accepteren.

https://notesfrompoland.com/2021/07/16/polish-government-not-planning-to-implement-eu-court-rulings/

Ook zijn er meer signalen van een regimeverandering in Saoedi-Arabië, vroeger een steunpilaar van de KM petrodollar.

https://www.leaders-mena.com/saudi-female-presents-hajj-conference/

https://www.reuters.com/world/middle-east/saudi-shops-can-stay-open-during-prayer-times-business-group-circular-2021-07-16/?utm_source=reddit.com

Je kunt er zeker van zijn dat tijdens deze zomer in de hele wereld steeds meer opschudding te zien zal zijn nu de revolutie doorgaat.

Tot slot wil ik mijn lezers laten weten dat ik beginnend volgende week mijn jaarlijkse sabbatical zal doorbrengen in de Canadese wildernis. Daarom zullen de volgende vier verslagen vooruit zijn geschreven. Mocht er iets onverwachts gebeuren dat werkelijk belangrijk is, zullen we daar verslag van uitbrengen.

Maar wij adviseren onze lezers om deze zomer ook uit te rusten en hun batterijen op te laden want we verwachten een herfst die heel rijk zal zijn aan gebeurtenissen.

Benjamin Fulford

Nederlandse vertaling: Petronella