In gesprek met een tijdreiziger

In gesprek met een tijdreiziger 

augustus 2020 / Door Gerrit Gielen

Het gesprek met de tijdreiziger vond plaats via mijn paranormaal begaafde vrouw. De gesprekspartner is een niet-fysieke intelligentie – Jeshua – die eeuwen geleden op aarde leefde. Vanuit de toekomst maakte hij een tijdreis naar zijn fysieke ik in het verleden. Daar kwam hij in contact met zichzelf en veranderde de geschiedenis.

Meer informatie en teksten van Jeshua kun je vinden op de website van mijn vrouw: www.pamela-kribbe.nl)

Vraag

 Als de toekomst niet vast ligt, hoe is het dan mogelijk om naar het verleden te kunnen reizen om het verleden te veranderen?

Door mijn reis naar het verleden heb ik mijn toekomst veranderd.

Het nu is het centrum van een web van waaruit allemaal draden – tijdlijnen – lopen, zoals een spinnenweb. Ieder moment, ieder nu, is het centrum van zo’n spinnenweb.

Als je dan ergens in de toekomst zit, zit je ergens aan de rand van het web. Als je dan teruggaat naar het verleden dan ga je terug naar het nu moment.

Op het moment dat ik contact maakte met mijn ik in het verleden creëerde ik voor mezelf een nieuwe toekomst. Mijn ik in het verleden maakte iets mee dat zijn toekomst – en dus zijn toekomstige ik – veranderde. Op het moment dat ik in het verleden mezelf ontmoette creëerde ik voor mijn ik in het verleden een nieuwe toekomstig ik.

Er ontstond een nieuwe draad – een nieuwe tijdlijn – vanuit dat nu.

Meer lezen >>>