Mini-meditatie marathon ’21 dagen Kiezen voor Liefde’

Germaine Domatilia

30 november 2021

Mini-meditatie marathon ’21 dagen Kiezen voor Liefde’

Love is the whole thing. We are only pieces…
~ Rumi ~

Vorig jaar op 1 december startte de mini-meditatie marathon ’21 dagen Kiezen voor Liefde’.

Een supermooie ervaring om met een mooie groep 21 dagen lang een moment te creëren om heel bewust te verbinden met het pad wat je voor ogen staat, het pad van Liefde. En in deze bijzondere en turbulente tijden een punt van rust te vinden, te verbinden met jezelf, je intentie en de Liefde.

Deze 21 mini-meditaties zijn mini-kadootjes voor jezelf, ze zijn nog even actueel als vorig jaar en de komende 21 dagen deel ik graag ze met je als mijn eindejaarskadootje voor jou.

Om zo, in aanloop naar de Solstice en in de energetische roetsbaan waar we middenin zitten, het Licht en onze intentie voor de komende periode een extra boost te geven. Ons Licht stevig te ankeren in de duisternis. Waarbij het belangrijk is om je te her-inneren dat je duisternis niet kunt creëren, duisternis is uitsluitend het ontbreken van Licht…

Vanaf morgen 1 december, deel ik deze meditaties in de besloten Facebookgroep de Kracht van onze Bewuste Intentie en op deze pagina voor wie er niet op Facebook zit. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Voel je ook vrij om, als het resoneert, dit bericht te delen. Hoe meer we ons in het Licht verbinden en verenigen, hoe krachtiger het Veld.

De mini-meditaties zijn vrij beschikbaar.

Hieronder – een deel – van de uitnodiging van vorig jaar: Kiezen voor Liefde ♥

We zijn op een cruciaal moment aangekomen in onze ontwikkeling en de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn. We bevinden ons in de zogenaamde eindtijd, het einde van een periode van manipulatie en onderdrukking en het begin van een Nieuwe Tijd van Liefde en harmonie, de Gouden Tijd zoals de Inca en de oorspronkelijke volkeren het noemen.Belangrijk om te weten, is dat de Aarde zich al in deze Nieuwe Tijd bevindt. Zij is al is overgegaan naar de 5e dimensie, dat is al klaar. Wat we nu om ons heen zien, is hoe dit aan het uitspelen is in de 3e dimensie, in de maatschappij, in ons bewustzijn en ook in ons lichaam…

Omdat de krachten van ‘onlicht’ zoals Christina von Dreien dat noemt, zich steeds harder roeren in een poging het onafwendbare te keren, zien we steeds meer gekkigheid om ons heen verschijnen. Maatregelen die veelal angst oproepen in een poging om je af te leiden, je aandacht op te eisen, je uit balans te brengen en als het ware ‘gevangen’ te houden in de energie van angst. En je daarmee het zicht op de Nieuwe Tijd te ontnemen.

Het is belangrijk deze dagen om je te realiseren en je te her-inneren dat je daarin altijd een keus hebt. Om te kiezen voor Liefde. De aanloop naar de Solstice is een energetische roetsjbaan van zon- en maansverduisteringen, portaaldagen en natuurluck de Solstice zelf, het donkerste van het donkerste, vlak voor de terugkeer van het Licht.

En omdat de 3D werkelijkheid weerbarstig is en de keus voor Liefde versluierd kan raken, is het mijn intentie om je de komende 21 dagen te ondersteunen in het proces om in Liefde te blijven en telkens weer voor Liefde te kiezen. 

Voor degenen die niet op Facebook zitten, plaats ik de meditaties onder dit bericht.

In Liefde,
Germaine.

Welkom bij 21 dagen Kiezen voor Liefde 
Bij de eerste meditatie hoorde een welkomstberichtje, dus, waarom niet,
dat deel ik ook met je.

Meditatie 1 Kiezen voor Liefde ♥
Vandaag zetten we onze intentie voor de komende 21 dagen…