Wakker worden!! / Door: Th. Peters

Wakker worden!!

Door: Th. Peters – 4 December 2023 – via email

Wordt het niet eens tijd om te stoppen met alle oorlogen en conflicten in deze wereld.

Ook is het tijd om met alle machtspellen te stoppen. We zijn allen hetzelfde en gelijk en hier op de Aarde om te leren liefdevol te zijn.

In de meeste conflicten draait het vaak om het geloof en of macht, maar uiteindelijk hebben we het allen over hetzelfde egaal hoe je hem/haar noemt, we hebben het allen over “Al Wat Is” en de macht ligt bij ons allen samen. Keer eens vaker in jezelf en wordt de persoon die je moet zijn en niet de persoon die ze willen dat je bent.

Willen we marionetten zijn van de machthebbers of willen we gewoon weer onszelf zijn. Ze maken ons alleen maar bang om zo de macht te behouden en ons te laten doen wat hun willen. Mensen open je voor nieuwe dingen, die zijn er volop.

Ja, het is dus tijd om met zijn allen wakker te worden en alle onwaarheden van de machthebbers te stoppen op een vreedzame, liefdevolle manier.

Denk bijvoorbeeld aan stikstof, ja we moeten opletten wat we doen maar we hebben stikstof als mens en als natuur wel nodig. Zonder stikstof gaat het niet goed met de mens en natuur.

Dit geldt hetzelfde voor de CO2, ook die hebben we nodig voor de mens en natuur, denk aan bomen en planten die nemen stikstof op en produceren zuurstof hierdoor.

De mens kan ook niet zonder CO2.

Dus CO2 neutraal is een mogelijkheid maar we zullen dus nooit 0(nul) kunnen doen, want dan is er geen leven meer mogelijk op de Aarde.

De afvalberg van zonnepanelen komt nu al om de hoek, ja die zijn best wel toxic. Heeft men dan van tevoren hier niet over nagedacht. Nu hoor je daar helaas zeer weinig over. Strakjes een afvalberg van Accu’s van de auto’s dan ook hier zitten problemen bij om te recyclen.

En zo zijn er nog wel meer zaken vanuit het verleden maar ook het heden. Denk aan de windturbines, ook bijna niet te recyclen.
Dus waar zijn we nu mee bezig, de Aarde nog verder verzieken of wat.
Ja, we moeten wat doen want de balans van moeder Aarde is niet meer op orde maar is niet zo erg als men zegt. Maar helaas gaat het niet op de manier zoals men ons nu voorstelt.

Hiervoor moeten we dus wel eerst wakker worden en ons bewustzijn vergroten. Geloof niet alles wat ze ons vertellen, leg dat als je er naar luistert onder een vergrootglas en vraag jezelf af of dit kan kloppen of niet. Maak je eigen waarheid als je er goed over hebt nagedacht. Denk hierbij ook dat ze ons echt niet alles vertellen, al zeker zaken die ons in de kaart zouden spelen vertellen ze niet.

Als we wakker worden en ons niet meer laten manipuleren, voorliegen, staan we sterk tegenover de machthebbers op een gewone liefdevolle manier. Dan kunnen we alles ten goede veranderen waar we als mens weer onszelf kunnen zijn.

Als we dit doen dan krijgen we vanzelf de hulp en oplossingen die we nodig hebben, er zijn al vele personen op de Aarde die dan op staan om ons hierin te helpen, ook zullen dan er nieuwe technieken komen die we nodig hebben om weer in harmonie met elkaar en met de natuur en kosmos te leven in een vreedzame wereld die weer in balans is.

Het Licht.