Visie van Arcturians op 2016 / Via: Richard Hereijgers

Visie van Arcturians op 2016
Via: Richard Hereijgers / 27 december 2015
Je vraagt ons om een visie op 2016 te geven terwijl tijd niet bestaat, er is alleen maar Nu.  Dat is precies waarom we er al wel iets over kunnen zeggen. 2016 bestaat ook al in het Nu, omdat alles tegelijkertijd gebeurt. Dat wil niet zeggen dat alles al vastligt. Alles is in beweging en veranderbaar. Zelfs het verleden, alhoewel dat moeilijk te vatten is vanuit het perspectief van lineaire tijdsbeleving.
2016 wordt voor velen een spannend jaar. Voor steeds meer mensen is het niet meer mogelijk tegen hun eigen gevoel in te gaan. Een baan die niet meer goed voelt blijkt niet meer uitvoerbaar te zijn. Een relatie die niet meer goed voelt moet veranderen of kan niet meer verder. Loslaten en vertrouwen zijn belangrijke thema’s. Het nieuwe pad ontstaat als je de eerste stap durft te zetten. Dan zet je een stap in de richting van een werkelijkheid waarin voor jou alles klopt. Alles wat niet meer klopt mag in 2015 achterblijven en daarmee verdwijnen uit je werkelijkheid.

Herinner: je hebt voor jezelf ooit een plan geschreven en dat mag je in dit leven werkelijkheid laten worden. Jouw eigen Goddelijke Plan. De dingen die je doet in afstemming met dat plan worden door het universum of de multidimensionele werkelijkheid ondersteund. Zo komen er toevalligheden op je pad die je helpen. Je krijgt de juiste mensen op je pad die je kunnen helpen, die daarmee ook weer hun plan ten uitvoer brengen. Wanneer ieder zijn eigen passie volgt zullen jullie elkaar op wonderbaarlijke wijze aanvullen en alles zal kloppen.

Wij wensen jullie een jaar waarin je je eigen Goddelijke Plan volgt. Weet dat er veel hulp daarbij beschikbaar is. Je kunt vertrouwen op jezelf en alles wat er is.
De Arcturians
© Richard Hereijgers, deze channeling mag gedeeld worden met vermelding van  www.ashtar-arcturiers.nl