Negatief bloed * Verhaal van Manon / Door Anoniem

Negatief bloed    *    Verhaal van Manon

Door Anoniem

Het is een grote vraag, waarom ik nooit geweten heb dat ik negatief bloed heb.

Een bloedgroep die maar bij 4 procent ofzo, van de totale wereld bevolking voorkomt.

Is er een reden waarom dat dit min of meer verborgen wordt gehouden?

Anders verteld men je dit wel, over je “eigen” bloed, notabene! Probeer eens, bel Saltro of je huisarts met de vraag wat je bloedgroep is?

Je laat bloed prikken maar ze kunnen je bloedgroep niet vertellen?

Waarom word het je niet verteld op tijd, zodat je weet dat je wellicht andere keuzes moet maken?

Als je een baby wilt, is dit cruciale informatie! Worden wij bewust met ernstige gezondheidsproblemen opgezadeld door dit te verbergen?

Zo raakte ik zwanger en wist niet welke bloedgroep ik had en mijn lichaam begon de baby af te stoten.

Ik werd vreselijk ziek en verloor de baby.

Ze gaven me daarna een Rhesus injectie (zonder te vragen) en daarna is mijn gezondheid nooit meer geweest wat het was.

Als ik later navraag waarom mij dit is gegeven, wordt er gezegd dat het nodig is voor een volgende zwangerschap, PARDON!? Misschien eerst even vragen of ik zelf wel wil?!

Feitelijk is mijn gezondheid door deze injectie, zo voel en ervaar ik dit, hierdoor op jonge leeftijd geruïneerd.

Wat ik me afvraag is o.a.;

 Wat is de reden dat je er niet tot moeilijk kunt achter kunt komen wat je bloedgroep is ?

Waarom wordt niet verteld dat behalve dat je een aparte bloedgroep hebt, ook andere absolute dingen zijn in het lichaam; zoals vaak een extra rib, feitelijk een lagere lichaamstemperatuur en meer!

Hebben zij een andere gezondheidsbehandeling nodig en wordt dit bewust onthouden?

 Is het zo dat mensen met negatief bloed niet goed reageren op diverse medicatie en waarom weten reguliere verpleegsters en artsen dit niet?

Wat zit er in de Rhesus injectie en wat doet dit met je lichaam ? (Als iemand hiervan op de hoogte is, graag een artikel insturen naar Wakkere Mensen).

 

Informatie voor als je aan kinderen denkt.

* Originele negatieve bloed lijnen, zitten vaak niet op de troon zoals vele denken, onderzoek het zelf.

ANOMIEM

Vertaling van de video:

Rh Negative Blood – Holy Grail Bloodline

Deze informatie is van: ‘The church of St Mary & St John’, in samenwerking met ‘The temple of Theola en de internationale ‘priory of knights Hospitaller Templer’—(vrijmetselarij).

De ontsluiering van de waarheid.

Ken je je bloedgroep? Het bloed dat door je aderen stroomt bevat je levenskracht en je bloedgroep kan veel vertellen over je voorouders.

Heb je O Rh D negatief bloed?

Dit is wat ‘Blauw bloed” genoemd wordt—sangre azul—in het Spaans.

Dit is een hele oude bloedlijn. Ik weet zeker dat je eerder gehoord hebt van de ‘Heilige Graal’ en Maria Magdalena die naar het zuiden ven Frankrijk verhuisde met de kinderen van Jezus. Achter elk verhaal schuilt er een stukje waarheid en wanneer je de alle stukjes informatie gaat koppelen, verschijnt er een verhaal.

De spirituele, koninklijke bloedlijn.

Als je kan vergeten wat je hebt geleerd en je hoofd ontvankelijk maakt voor nieuwe informatie en/of ideeën ook al is het maar voor even, zul je verbaasd zijn over het feit dat je in staat bent het gehele plaatje te zien.

Veel geheimen zijn voor ons verborgen gehouden. Maar nu meer en meer mensen zich bewust worden van hun eigen Goddelijkheid, komt te waarheid, die duizenden jaren verborgen is geweest naar de oppervlakte.

Ooit was er een stam van hoogontwikkelde wezens op aarde. Als je ernaar op zoek gaat zul je verhalen en afbeeldingen van hen vinden. Het waren de roodharige Goden en Godinnen uit de legenden. Zij leefden op aarde in harmonie en vrede. Mannen en vrouwen werkten samen en creëerden een prachtig koninkrijk: Eden, Atlantis, Hyperborea, noem maar op. Zij hadden geen behoefte aan oorlog omdat ze leefden in een ‘Hemel op aarde’. Sommige beweren dat het buitenaardsen waren. Hoe dan ook, zij ontwikkelden zich apart van andere humanoïden. Ook al ontwikkelden zij zich sneller dan anderen, is dat niet omdat zij buitenaards waren, de anderen waren gewoon nog niet zo ver.

Er leefden andere wezens naast deze Goden en Godinnen, die heel primitief en niet erg intelligent waren.

Sommige Goden besloten om een nieuw ras te creëren door hun eigen genen met dat van de genen van het primitieve ras te mixen. Deze Goden wisten veel van DNA en hoe je genetische veranderen aan kunt brengen.

Uiteindelijk schapen zij nieuwe wezens die half God, half primitief waren, genaamd ‘Cro-Magnum’.

Ze hielden zo veel van hun nieuwe creatie dat zij besloten hun vrouwen te nemen om zich mee voort te planten.

De mensen waren zoveel kleiner dan de Goden, met veel smallere heupen en ze hadden moeite met de geboorte van deze Godenkinderen.

De Goden hielden veel van hun nieuwe creatie en leerde hen veel nieuwe dingen. Echter…sommige goden waren het niet eens met wat er gaande was omdat het een ingreep was in de natuur. Zij bevolen alle mensen te vernietigen zodat ze zich niet konden vermenigvuldigen.

Een grote vloed roeide de meeste mensen uit, maar sommige overleefden het.

De Goden keken toe hoe de mensen ontwikkelden en de mensen adoreerden de Goden als hun spirituele leiders, Koningen en Koninginnen.

Voor lange tijd was er vrede en de goden leerden de mensen hoe ze steden konden bouwen en planten verbouwen.

Ze leerden hen hoe het vrouwelijk lichaam afgestemd was op de maan en hoe het invloed had op alles op aarde. Zij gebruikten ‘Maankalenders’ en zij vereerden de vrouwen als scheppers en leiders.

Omdat het ‘maankalenders’ betrof, hadden ze 13 maanden in een jaar.

Sommige mannelijke mensen werden jaloers op de vrouwen en hun macht binnen de stam en besloten zich af te zetten en het over te nemen. Ze wilden niet langer de spirituele leringen van de Goden en verwierpen ze. Ze namen de stammen over en begonnen oorlogen met andere stammen. Ze begonnen de ware geschiedenis over de Goden en Godinnen het Matriarchaat te verbergen. Ze begonnen de vrouwen te onderdrukken evenals elke vorm van spiritualiteit waarmee ze niet konden manipuleren. Ze wilden zoveel mogelijk land en macht als maar mogelijk was.

Ze creëerden een religie dat gefocust was op één God. De zon, de mannelijke energie.

Ze veranderden de kalenders tot Zonnekalenders met 12 maanden en vertelden dat 13 een slecht getal was en ongeluk bracht.

Op dit punt in de geschiedenis hadden de goden en mensen ongeveer dezelfde fysieke maat bereikt, alleen hadden de goden nog steeds bredere heupen, grotere en zwaardere botten en bleven zij matriarchaal. Ze moesten onderduiken…Jezus en Maria Magdalena.

Nu komen we in de tijd van Jezus en Maria die de Koninklijke bloedlijn van de goden droegen. Allebei rood haar, blanke huid en O Rh negatief bloed.

Maria Magdalena was de ware meesteres en onderwijzeres. Jezus was haar partner. Zij behoorden tot een geheim genootschap dat de waarheid onderwees dat in het geheim aan al zijn leden werd overgebracht.

Voor vrouwen in deze nieuw patriarchale maatschappij was het niet geoorloofd om spiritueel leider te zijn. Jezus kreeg de meeste eer voor het werk van Maria Magdalena.

Beiden werden gehaat omdat zij probeerden de mensen te bevrijden van het dogma dat zij geprogrammeerd waren te geloven. Zij vluchtten naar Zd Frankrijk waar zij een gezin stichtten.

De lokalen herkenden in hen de spirituele leiders die ze in werkelijkheid waren en hebben hen generaties lang beschermd.

De verhalen van Jezus die aan het kruis zou zijn gestorven en vele andere verhalen zijn allegorisch bedoeld voor astrobiologie. Zij hebben het niet over ‘Jezus de man’, maar over ‘de Zon’ in het jaarwiel en de vier jaargetijden, ingedeeld door een kruis.

De Familie verspreidde zich van het Midden Oosten door Egypte naar Marokko en verder naar het Basken gebied in Spanje, naar Castilië (Castilla y León). De Spaanse koninklijke familie draagt deze bloedlijn, de Heilige graal oftewel, blauwe bloed. Net als ‘de Habsburgs’

en andere koninklijke families uit het verleden.

’Thrice in royals’ dragen ook die bloedlijn.

De voorouders verhuisden ook van het Baskische land naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland en werden later bekend als ‘Picks’, de geverfden.

Uiteindelijk verhuisden zij naar het noorden van Schotland waar andere stammen binnenvielen.

De picks hadden de koninklijke bloedlijn en werden koningen en koninginnen van Ierland en Schotland en namen de waarheid mee, welke nog steeds wordt doorgegeven via geheime rituelen en ceremoniën.

Heb jij picks als voorouders?

Er zijn genen die picks y-DNA lijnen identificeren, oftewel Haplogroups J & I en ook mt-DNA Haplogroups H & U.

Als je blauw bloed hebt, heb je ook het gen voor rood haar.

Kijk hoe rood haar generaties lang gedemoniseerd is geweest.

In Egypte, als ook in andere landen, werden roodharige gedood vanwege hun magische krachten. Anderen noemden hen heksen of addergebroed met het merkteken van de duivel.

En dat alleen maar omdat zij, die de controlerende macht in de wereld hebben, niet wilden dat de waarheid over onze ware afkomst naar buiten zou komen omdat zij ons dan niet meer zouden kunnen overheersen en controleren met hun leugens.

De waarheid over de heksen is, dat zij de ware spirituele royalty zijn die de geheimen uit het verleden met zich meedroegen en dus verwijderd moesten worden zodat de waarheid nooit naar buiten kon komen…maar sommigen van ons hebben het overleefd.

De bloedlijn families kunnen worden teruggevoerd naar Ramses in Egypte. Een roodharige koning.

Ik gebruik de term God en mens om onderscheid te maken tussen de spirituele leider van weleer die de moderne mens schiep en de mensen van nu.

O Rh negatief – Zuiver blauw bloed van de Goden, zeer zeldzaam.

O Rh positief — Gemengd, God en mens. Het meest voorkomende bloed van moderne mensen. Dit is waarschijnlijk de eerste mens die werd gecreëerd door de God/mens mix.

Ik gebruik de term God en mens om onderscheid te maken tussen de spirituele leider van weleer die de moderne mens schiep en de mensen van nu.

O Rh negatief – Zuiver blauw bloed van de Goden, zeer zeldzaam.

O Rh positief — Gemengd, God en mens. Het meest voorkomende bloed van moderne mensen. Dit is waarschijnlijk de eerste mens die werd gecreëerd door de God/mens mix.

A Rh negatief — Gemengd, God en mens type 1. Zeer zeldzaam.

A Rh positief — Menselijk type 1. Komt vaak voor.

B Rhesus negatief — Gemengd, God en mens type 2. Zeer zeldzaam.

B Rh positief — Menselijk type 2. Komt vaak voor.

AB Rh negatief — Gemengd, God en mens type 1 en 2. Zeer zeldzaam.

AB Rh positief — Gemengd, Menselijke types 1 en 2. Zeer zeldzaam.

Alle Europeanen hebben iets van het bloed van de goden, maar de eigenschappen komen het meest tot uiting bij mensen met Rhesus-negatief bloed.

En alleen omdat je bijvoorbeeld B-positief bloed hebt, betekent het niet dat je niet een aantal van de eigenschappen hebt, want Europese mensen van type 1 & 2 zouden er heel goed aan hebben gedaan om niet te worden gemengd met mensen die de genen wel droegen, maar omdat de rhesus-negatieve genen recessief zijn, worden meer mensen positief geboren. Om zuiver O-Rh-negatief bloed te hebben, zouden je voorouders ook O-Rh-negatief moeten zijn. Daarom is het zo zeldzaam, maar in bepaalde gebieden en in sommige oude koninklijke families komt nog steeds een hoger percentage zuiver bloed voor.

Puur bloed overleeft nog steeds in bepaalde gebieden en in sommige van de oude koninklijke families. Dus wat betekent dit allemaal?

Het betekent dat onze huidige leiders slecht werk leveren omdat ze geen spirituele wezens zijn. Ze geven alleen maar om zichzelf en egoïstisch gewin aan macht en geld. Ze willen iedereen dom houden en laten doen wat hen gezegd wordt terwijl zij alle voordelen hebben. De kinderen van de Heilige Graal zijn echter, worden echter wakker en vinden elkaar weer.

Ze weten dat de wereld uit balans is en als we door blijven gaan op deze manier, zullen we onze moeder aarde vernietigen met al het leven dat op haar woont.

Het is tijd om wakker te worden uit onze slaap, onze stammen te herenigen en vrede, harmonie en balans terug te brengen.

Je zult het weten als je een van de Graal kinderen bent. Je zult jezelf als een Viola licht herkennen.

Als je je aangesproken voelt om te prediken of te werken aan je eigen innerlijke waarheid en verlichting, kun je meer informatie vinden op onze website.
https: //tautialdouglass.info

Vertaling transcript door Silvia – voor wakkeremensen.org