Mars de God van Oorlog / Alex Myles

Mars de God van Oorlog
4 juli 2020 / Door Alex Myles 
Mars, de God van de Oorlog, is nu de gezaghebbende, vurige en onbevreesde Ram binnengekomen, de planeet die het regeert, waardoor een explosie van zeer positieve en supergeladen energie ontstaat. Deze kosmische inferno zal de komende 6 maanden elk aspect van ons leven branden, totdat het Ram verlaat op 6 januari 2021.

De energie van Mars en Ram trilt op dezelfde frequentie, wat betekent dat hun krijger-achtige kwaliteiten in deze tijd zullen worden vergroot, waardoor ze die eigenschappen in ieder van ons versterken.

Mars draait slechts een keer per twee jaar retrograde en brengt meestal slechts ongeveer 6 weken in elk teken door. Aangezien Mars echter van 9 september tot en met 13 november 2020 retrogradeert, blijft het voor een langere periode in Ram. De laatste keer dat Mars lange tijd in Ram was – vanwege zijn retrograde – was 32 jaar geleden, en de volgende verlengde periode in dit teken zal niet over 47 jaar zijn.

Als we ons aanpassen aan deze energie, door onszelf open te stellen voor deze krachtige en zeldzame energieke golf, krijgen we de ultieme kans om ons leven de komende 6 maanden volledig te transformeren, op welke manier we ook kiezen.

Deze hemelse energie zal drastisch veranderen hoe we ons emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel voelen, en we kunnen merken dat we al een beetje anders reageren, reageren en communiceren dan we normaal zouden doen, vooral veel directer en onbevreesd zijn terwijl we het uiten hoe we denken en voelen.

Het laatste halfjaar zal in vele opzichten de rust voor de storm lijken, maar niet op een negatieve manier, aangezien de Mars en Ram mixen een grote energieboost brengen. Dit zal ons op een diep cellulair niveau activeren, waardoor we gemotiveerder, alert, ambitieus, machtig en intern en extern sterker zijn dan ooit tevoren.

Dit brengt een ontwaken op massale schaal, hoofdzakelijk in relatie tot onze overlevingsinstinct, waardoor ze veel minder angstig zijn, zichzelf bevredigend en georiënteerd, en in plaats daarvan meer gericht op collectieve groei, evolutie, behoud, onbaatzuchtigheid en balans.

Over het algemeen zullen we hoopvol en optimistisch zijn dat er een veel eerlijkere en gezondere manier van leven is, en we nemen geen genoegen meer met minder dan we weten dat we verdienen, zowel persoonlijk als collectief. We zullen ook het gevoel hebben dat onze geest volledig licht is, en dit kan ervoor zorgen dat we moediger, zelfverzekerder, daadkrachtiger, energieker, assertief, onafhankelijk, impulsief, ongeduldig, concurrerend, krachtig, spontaan en mogelijk soms licht heftig of agressief zijn ….

We zijn veel minder geneigd om onderdrukt, gelopen of gepraat te worden, als vanzelfsprekend beschouwd, beperkt, monddood of onderdanig in deze periode. Maar vooral, we zullen niet vriendelijk zijn om persoonlijkheden te domineren die ons proberen te overwinnen, en we accepteren niet dat we beheerst, gemanipuleerd of gedwongen worden tot iets dat niet natuurlijk of juist voelt.

In deze intense maanden zullen we waarschijnlijk veel vuriger zijn dan normaal, en we kunnen merken dat onze emoties vaker losbarsten, met mogelijke stemmingswisselingen en driftbui die zich voordoen – vooral als we eindigen met bijnier burn-out door het hardlopen op adrenaline zonder voldoende rust krijgen. Dit kan gevoelens van rusteloosheid, frustraties opduiken en spontane uitbarstingen van woede veroorzaken, vooral als we niet regelmatig zelfzorg oefenen.

Gelukkig is Ram energie niet iets om wrok te koesteren, en is het snel om conflicten uit te roeien, verder te gaan en te vergeven, dus wanneer Mars energie de vrede verstoort, zal Ram energie helpen spanningen te verspreiden en eventuele onderliggende problemen op te lossen. Energie is waarschijnlijk zeer onvoorspelbaar omdat Ram het teken van verandering is, dus verwacht dat dingen dik en snel veranderen, en op elk moment kan het leven onherkenbaar zijn tegen de tijd dat we het einde van dit hoofdstuk van 6 maanden bereiken , van hoe het nu is.

In deze periode zullen we gedreven worden door passie, dus we kunnen eindelijk stoppen met uitstellen en werken aan nieuwe creaties, moedige bewegingen maken met betrekking tot liefdesrelaties of chemie aangewakkerde verbindingen. Niets zal een te groot obstakel zijn om te overwinnen en we zullen niemand toestaan om in de weg te staan, als het gaat om het leven waar we van dromen te manifesteren. Mars is ongelooflijke energie om te manifesteren, en samen met actie en doelgerichte Ram, zullen we vinden dat alles waar we onze gedachten op zetten moeiteloos bereiken.

Dit nieuwe begin dat Mars en Ram bieden, valt samen met de maansverduistering op 4 juli, wat ook het einde van de laatste 6 maanden eclips cyclus en het begin van een nieuwe markeert, dus nooit is er een betere geweest tijd om aan het universum te verklaren precies wat het is, we doen of niet, willen in ons leven, vooral in de volgende helft van 2020.

Mars zal iets later dit jaar ook afstemming maken met Jupiter, Saturnus en Pluto, wat allemaal toegevoegde, zeer positieve en zeer gunstige, wendingen zal brengen, waardoor we nog meer mogelijkheden hebben om onze angsten te overstijgen en te gedijen, terwijl we stromen in afstemming met deze krachtige inkomende energieën.

Stel nu intenties in en laat het momentum van deze krachtige en gepassioneerde energieën toe om grote levens verschuivingen te brengen en het leven volledig te transformeren zoals we het kennen tegen het einde van het jaar. 

Geredigeerd en geïllustreerd door Marcelius.
Een mooi artikel en deze wilden wij graag met u delen.

marceliusmediumhealer.nl