Je hebt een keuze…… / Missty

Je hebt een keuze……
April 2020 / Door Missty
Er heerst  angst.. ook onder de mensen die ‘wakker’ zijn door al de berichten over virus… 5G… etc. (of die berichten waar zijn of niet).  Angst voor het doordrukken van de agenda van/door de cabal.
Misschien helpt dit je..
Er zijn dus twee scenario’s.
Het ene scenario is wat de cabal zou willen..  het andere is wat wij graag willen.
Je hebt altijd een keuze.. je kan kiezen waar je in dit geval je aandacht aan geeft.. je focus op legt.. in welke energie je wil gaan zitten. Bedenk bij je keuze.. hoe je je wil voelen. Angstig of liefdevol. Alle andere emoties ‘stammen’ uit een van die twee.
Terug op hetgeen wat momenteel ‘gebeurt’..
Misschien zijn we door alle ‘chaos’ afgeleid of vergeten dat..
De aarde én de mensheid gaat (is al bezig te) ascenderen.. frequentie/trilling verhogen.. Naar de 5e Dimensie. De inkomende energieën ondersteunen dit.
Dat is een stroming omhoog.. die gaande is. Die stroming gaat één richting uit net als het water in de rivier. Het kán niet terug .. niet de andere kant op stromen.
Dat is dus al een feit van welke richting we opgaan.
In die 5e dimensie kan het negatieve niet bestaan.. dus geen ziektes (Corona) en geen negatieve straling (5G) en ook geen cabal.

En zeg nou zelf..  zonder cabal of negatieven zou het toch alleen maar beter zijn.. of niet? Als je dus bang bent voor het onbekende.. bedenk dan dat alles alleen maar beter kan worden zonder hun.
Hoe snel de stroming gaat.. hoe snel het virus verwijderd is.. hoe snel de bevrijding gaat en hoe soepel alles verloopt.. hangt helemaal van ons af.. van de mensen af. Hang af van waar we nu voor kiezen.. angst of liefde.. Hangt af van waar we nu  aandacht aan geven..  in welke energie we nu  gaan ‘zitten’. Waar je aandacht aan geeft groeit. We kunnen niet tegen de stroom in.. maar het wel vertragen.. of versnellen.

Hoe snel en soepel wil jij dat we vooruit gaan? We hebben die macht. Niet alleen door ‘pieken’ te geven tijdens massameditaties om vervolgens weer af te zakken. We kunnen meer.
Als je het niet kán geloven dat we de goede.. mooie kant op gaan.. Geloof dan beter niets!!  Geloof al zeker niet de doemverhalen die je leest en je omlaag trekken in angst.
Omdat het onbekend is wat gaat komen.. hoe het er uit gaat zien.. al is dat alleen maar beter en mooier.. zijn daar helaas geen berichten over die we kunnen rondstrooien.
En raad eens..  je mag zelf weten hoe het onbekende.. je eigen toekomst..  er uit gaat zien.  Je creëert je eigen toekomst!!  
 
Hoe ziet die er voor jou uit?  Zet dáár je focus op!! 
Missty
Meer weten of lezen?
De naam van mijn fb groep is:  Universele energie. Creëer je eigen leven.