Je bent hier met een reden…… / Pyts Boschma

Je bent hier met een reden……

door Pyts Boschma / Geplaatst 11 Juli 2018

Je bent in deze tijd hier op aarde met een opdracht. Welke opdracht dat is, zul je zelf moeten ontdekken door je spiritueel te ontwikkelen. Zoek informatie op internet, of leg contact met een spirituele groep, mediteer, en ga door en door en door……… Je zult vinden wat je zoekt, want er is een reden waarom je hier bent. De wereld wacht op jou, want jij hebt speciale talenten meegekregen waar de wereld op wacht. Iedereen, niemand uitgezonderd, heeft iets speciaals. Leer jezelf kennen door contacten met andere mensen.

Kijk regelmatig als een toeschouwer naar jezelf. Zou je jezelf aardig vinden als kijkt vanuit het standpunt van een toeschouwer? Ben je jezelf als je moe bent, of ziek, geïrriteerd of als je problemen hebt? Of laat je je helemaal leven door de omstandigheden waarin je verkeert. Wie ben je echt? Kun je in alle omstandigheden reageren op een bewuste manier? Bewust wie je bent, bewust wat je bent en bewust wat je hier op aarde komt doen?

Je bent Liefde, ja, met een hoofdletter. Je kunt altijd liefde geven en daardoor ervaar je liefde in jezelf. Jij kunt alleen je eigen liefde voelen en ervaren, maar dat kan alleen als je liefde geeft. Heb je niemand om van te houden? Houd dan van de Liefde zelf en van jezelf. Van jezelf houden betekent zelfrespect en eigenwaarde hebben. Jij bent speciaal, je bent uniek, je mag van jezelf houden en uitstralen dat je weet wie je bent. Binnen de kortste keren zullen andere mensen van je gaan houden en dat is de reden waarom je hier bent. Liefde zijn is je enige doel in deze wereld.

Je ego zal altijd argumenten hebben waarom je geen liefde kunt zijn, je moet eerst nog dit of dat, je hebt geen tijd, je bent moe, je krijgt ook niets van een ander, enzovoort. Je ego zal je altijd proberen af te houden om te leven zoals je graag zou willen leven. Het ego zoekt rendement, status en aanzien in de wereld, maar als dat weg valt, wat blijft er dan van jou over? Je werkelijke wezen en het enige dat waardevol is als de wereld om je in elkaar stort is de liefde, want de liefde van jezelf en anderen trekt je door alle omstandigheden heen.

Als je ontdekt wat de reden is waarom je hier bent en je je talenten gaat ontwikkelen, zul je merken dat je gelukkig bent. Als je in je passie bent, staat de tijd stil en ervaar je de eeuwigheid. Laat je aandacht niet helemaal opeisen door je werk, je vermoeidheid, je gezondheid, je huis en je status. Je kunt het je hele leven druk hebben, dat lukt je zonder enige moeite. Maar kun je ook tot rust komen en doen wat je het allerliefste doet? Want wat je het allerliefste doet, daar ligt je talent en je passie. Laat je niet telkens afleiden door je ego, het is slim, maar het hoeft je niet te regeren.

De aarde is bezig zich opnieuw te vormen. Op 21 december 2012 is er een bijzondere uitlijning van planeten en de Melkweg geweest. Uit het universum komen grote stromen kosmische energie naar de aarde. Dit is niet het einde van de wereld, het is een nieuw begin, een hogere frequentie en trilling vanuit het universum bereikt de aarde en brengt de aarde en alles wat daarop is op een hoger plan. Het is niet iets om bang voor te zijn, er komt meer Licht naar de aarde. Dat Licht zal alle ‘duistere’ dingen die op aarde gebeuren oplossen, het zal niet meer kunnen bestaan, het donker verdwijnt als het licht wordt. Als je bewust bent, zie je het momenteel al overal om je heen gebeuren. Zelfverrijking, oorlogen, onderdrukking, uitbuiting, misbruik van mensen en de aarde, het wordt allemaal aan het licht gebracht en niet meer geaccepteerd in onze maatschappij. Hoe mooi is een wereld waarin de Liefde en het Licht de drijvende krachten zullen zijn.

Maar, jij vervult een rol daarin, je bent een voorbeeld voor anderen. Je mag niet blijven slapen of zelfs opgeven. Je mag niet in het ego geloven, dat alleen maar angst produceert. Je ego vertelt je dat je bang moet zijn voor alles: ziekte, crisis, oorlog, tekort, liefdeloosheid, zelfs voor de liefde. Luister niet naar je ego en ga niet mee in negatieve gesprekken, ga niet doemdenken. Wees niet bang! Maak mensen erop attent dat ze meer zijn dan hun ego, ze zijn de liefde zelf. Wees zorgzaam, respectvol, liefdevol en attent naar iedereen in je omgeving en je zult het voorbeeld zijn dat mensen gaan volgen. Probeer mensen te veranderen door de verandering te zijn, overal!

Breng liefde naar de wereld, door mensen te wijzen op andere mogelijkheden, ander gedrag, respect, wijsheid en Liefde en verander daardoor jouw deel van de wereld. Kom er maar voor uit dat je een aanhanger bent van de Nieuwe Spiritualiteit. Maak je niet meer druk over de mening van anderen, het maakt niet uit wat ze van je denken. Hun ego is nog heel hard aan het werk, maar je zult ook gouden momenten meemaken en van mensen horen dat ze net zo denken als jij, en van sommigen zul je het nooit hebben verwacht of gedacht.

De maatschappij kan veranderen, dat heeft ze altijd al gedaan. De wereld is geen dag hetzelfde, alles verandert constant. Natuurlijk zijn er mensen die krampachtig vasthouden aan het oude, maar het oude is voorbij gegaan en het nieuwe is gekomen. Morgen zal de wereld anders zijn dan vandaag.

Het is tijd! Wees de verandering. Er moet nog veel werk gedaan worden: in je familie, je buurt, op je werk en via allerlei kanalen naar regeringen en wereldleiders. Het heeft geen zijn om de strijd aan te binden met de duisternis, want een strijd is oorlog, geweld en er is altijd een verliezer. Je kunt de duisternis alleen opheffen door het Licht te brengen en het Licht is bewustwording. Maak mensen bewust van hun eigen mogelijkheden, hun kracht en macht, hun eigen autoriteit. Verspreid het Licht door mensen bewust te maken van de verandering die staat te gebeuren. Geloof en je zult het ervaren.

De Lichtwerkers hebben de weg al voorbereid, zij zijn al tientallen jaren bezig met het lichtwerk. Het zijn de schrijvers, de mensen die lezingen, workshops en cursussen geven. De mensen die de voorhoede hebben gevormd binnen de Nieuwe Spiritualiteit. Zij zijn een voorbeeld voor alle anderen geweest en ze zijn het nog steeds. Ze zijn overal te vinden, in alle lagen van de bevolking. Ze zijn de Strijders van het Licht, de Strijders van Michaël. Zij zijn de leraren die je kunt volgen. Hoe je ze kunt herkennen? Ze werken allemaal vanuit hun hart, zij werken allemaal op basis van de Liefde en zij zijn ermee begonnen toen de duisternis in de wereld nog heel groot was. Je kunt hen als voorbeeld nemen, je kunt zien wat zij doen en gedaan hebben en inspiratie van hen ontvangen. Denk niet dat je niet zo kunt zijn als zij; jij hebt dezelfde kracht en macht van het Licht gekregen om je omgeving te veranderen en mensen bewust te maken.

Kijk om je heen en zie wat je kunt betekenen in de wereld, thuis, op je werk en in je vriendenkring. Geef nooit op! Als je het werk moeilijk vindt, probeer dan bij te tanken bij de spirituele leraren. Kijk op de websites, lees de boeken, laat je voeden door de energie van de Lichtwerkers. Ga de natuur in en zoek een plek waar je helemaal blij van wordt, aan het strand, in het bos, in een weiland, in een park of in je eigen tuin. Laat de schoonheid van het seizoen op je inwerken. Bedenk dat er niets in de natuur te vinden is dat mensenhanden gemaakt hebben, en toch is het er allemaal. Het is afkomstig uit de Bron van Licht, die mensen ook God noemen.

Je bent nooit alleen en je hoeft het ook nooit alleen te doen, je wordt altijd geholpen vanuit de geestelijke wereld. De Stem namens God is dichter bij je dan een mensenstem ooit kan zijn. Luister naar je hart en voel de liefde die daar opwelt. Dat is wie en wat je bent. Geef het door aan de mensen die het nodig hebben omdat zij zich niet van hun eigen Bron bewust zijn. Maak ze bewust van hun oneindige en onuitputtelijke Bron van Liefde in zichzelf. Liefde voelen is gelukkig zijn. Gelukkig zijn is het doel van je leven, het is de reden waarom je hier bent………………………………

http://www.nieuwspirit.nl/Artikelen-op-thema/Je-bent-hier-met-een-reden/