Deel 1: Genezend Vermogen / Door: Henk Fransen

Deel 1

Door: Henk Fransen – 25 mei 2022 – Genezend Vermogen

… een groeiende groep bewuste burgers is al samenlevingen aan het creëren die onafhankelijk zijn van de overheid en van multinationals; samenlevingen die de overvloed op aarde eerlijk verdelen onder alle mensen.

Het is zo ontzettend bijzonder dat we dat met elkaar mogen
meemaken op aarde!

  • Waarom de regering de huidige problemen niet kan oplossen.
  • Waarom een kleine, bewust groep burgers dat wél kan.

  • [Video]: De wetenschap heeft bewezen dat jij een groots lichtwezen bent – met onbegrensde mogelijkheden.

Waarom de regering de huidige problemen niet kan oplossen

Veel mensen geloven nog steeds in de politiek en hopen dat de juiste partij een oplossing kan bieden voor de problemen in deze tijd. Wanneer je echter goed kijkt, zie je dat regeringen wereldwijd telkens beslissingen nemen die ten koste gaan van de hardwerkende middenklasse, en dat diezelfde beslissingen ten voordele zijn van de multinationals en bankiers. Daardoor worden de rijken steeds rijker en de armen steeds armer.

Hoe is dat mogelijk?

Dat is omdat overheden wereldwijd inmiddels voor 300.000.000.000.000 euro aan schulden hebben bij de banken, waarover ze zelfs de rente niet meer kunnen aflossen! En net zoals jij afhankelijk bent van de bank wanneer je daar een heel grote schuld hebt, zitten ook de overheden in de wurggreep van het grote geld. De echte beslissingen op aarde worden dan ook genomen door de bankiers en multinationals; overheden zijn tegenwoordig niet meer dan uitvoerders (sommigen spreken zelfs van marionetten). Begrijpen hoe dit machtsspel precies werkt, is van cruciaal belang om je niet te laten misleiden in deze tijd.

Lees daarom hier het hele verhaal…

Waarom een kleine, bewuste groep burgers de samenleving wél echt kan veranderen

Wanneer burgers de macht van het huidige geldspel doorzien, geeft dat hun de kans zich hieraan te onttrekken en een nieuwe samenleving vorm te geven. Zo’n nieuwe samenleving is gebaseerd op liefde, gelijkheidwaardigheid en respect voor al wat leeft. En veel mensen zijn hier al mee bezig! Een kleine, bewuste, groeiende groep burgers is al samenlevingen aan het creëren die onafhankelijk zijn van de macht van het grote geld en van multinationals; samenlevingen die de overvloed op aarde eerlijk verdelen onder alle mensen. Het is zo ontzettend bijzonder dat we dat met elkaar mogen meemaken op aarde!

Lees hier het hele verhaal (vooral dus het laatste gedeelte ervan) …

De wetenschap heeft bewezen dat jij een groots lichtwezen bent – met onbegrensde mogelijkheden

Om als burger in je kracht te gaan staan, is het belangrijk dat je je realiseert dat je een onbegrensd lichtwezen bent. Om je ertoe te inspireren je de enorme kracht en schoonheid van je innerlijke licht toe te eigenen, heb ik deze video voor je opgenomen. Klik op het plaatje hieronder of op deze link om de video te bekijken:

 Zieners in deze tijd geven aan dat de lichtkrachten op aarde momenteel groter zijn dan de duistere krachten en dat een goede afloop gegarandeerd is. Ze benadrukken echter ook dat ieder van ons een belangrijke rol speelt in de manier waarop deze goede afloop vorm krijgt. Wordt het een langdurig en pijnlijk proces met veel chaos en onnodig leed? Of wordt het een zegetocht van licht en liefdeskrachten? Wij hebben daar invloed op!

Bekijk de video 

Henk Fransen