Dolores Cannon – Sterrenzaden & Incarnatie De ontdekking van de drie golven

Dolores Cannon – Sterrenzaden & Incarnatie

DE ONTDEKKING VAN DE DRIE GOLVEN

Mijn onderzoek op het gebied van hypnose heeft me op onvoorstelbare reizen door tijd en ruimte gebracht om de geschiedenis van het verleden en de mogelijkheden van de toekomst te onderzoeken. Toen ik voor het eerst begon met mijn onderzoek door middel van vorige levenstherapie, dacht ik dat ik alleen mensen zou vinden die zich levens op Aarde herinnerden, omdat dat natuurlijk alles was waar we van wisten. Mijn geloofssysteem is in de afgelopen veertig jaar echt opgerekt en uitgebreid. Naarmate mijn werk vorderde, kreeg ik veel informatie over het begin van het leven op Aarde. Mij werd verteld dat dit de tijd is dat deze kennis naar buiten komt. We gaan naar een nieuwe wereld, een nieuwe dimensie, waar deze informatie zal worden gewaardeerd en toegepast.

Tijdens mijn werk heb ik veel gehoord over het feit dat alles uit energie bestaat; de vorm en gedaante wordt slechts bepaald door de frequentie en trilling. Energie sterft nooit; het verandert alleen. Er is mij verteld dat de Aarde haar vibratie en frequentie aan het veranderen is en zich voorbereidt om naar een nieuwe dimensie te ascenderen. Er zijn ontelbare dimensies die ons de hele tijd omringen. We kunnen ze niet zien omdat hun trillingen versnellen en ze onzichtbaar worden voor onze ogen. Het is belangrijk voor ons om meer te weten over deze verschuiving naar een nieuwe dimensie omdat we er nu middenin zitten, en het hoogtepunt ervan binnenkort komt.

De Aarde is een school die wij bezoeken en lessen leren, maar het is niet de enige school. Jullie hebben op andere planeten en in andere dimensies geleefd. Jullie hebben vele, vele dingen gedaan die jullie je niet eens kunnen voorstellen. Veel van de mensen met wie ik de afgelopen jaren heb gewerkt, zijn teruggegaan naar levens waarin zij lichtwezens waren en in een staat van gelukzaligheid leefden. Zij hadden geen reden om naar de dichtheid en negativiteit van de Aarde te komen. Zij kwamen vrijwillig om de mensheid en de Aarde in deze tijd te helpen. Ik ben wat ik beschouw als drie golven van deze nieuwe zielen, die op Aarde leven, tegengekomen. Zij zijn op dit moment gekomen omdat de meeste mensen die hier leven na leven zijn geweest, zijn vastgelopen in karma en geen vooruitgang boeken. Zij hebben hun doel om op Aarde te leven uit het oog verloren.

In de begindagen van mijn werk dacht ik dat het onmogelijk zou zijn voor een mens om in onze huidige tijd zijn/haar eerste leven op planeet Aarde te ervaren. Ik dacht dat het een geleidelijk proces moest zijn: het doorlopen van de verschillende levensvormen alvorens mens te worden: lucht, rotsen, aarde, planten, dieren, natuurgeesten, en uiteindelijk mensen. Ik dacht dat wanneer een ziel besloot dat zij klaar was om het leven als mens te proberen, zij in een primitieve samenleving zou zijn, zodat zij zich langzaam kon aanpassen.

Ik dacht dat ze nooit plotseling in onze hectische moderne maatschappij, met al haar chaotische energie, kon worden gedropt. Dat zou absoluut te veel zijn voor een zich ontwikkelende ziel om te kunnen verdragen. Maar toen schreef ik in 1986 het boek Keepers of the Garden, over een zachtaardige ziel die zijn eerste leven op Aarde beleefde. Hij had altijd levens op andere planeten en in andere dimensies gehad. Maar in onze eerste sessies beschreef hij verschillende schijnbare vorige levens op Aarde. Dus vroeg ik me af wat er aan de hand was. Of reïncarnatie was waar of het was het niet. Maar toen kreeg ik mijn eerste uitleg over de “imprint” theorie.

Mensen die ontelbare levens op Aarde hebben geleefd, hebben de herinneringen aan deze ervaringen in hun onderbewuste geheugenbanken. Zonder het bewustzijn van het individu zijn deze begraven herinneringen essentieel om hen te helpen hun weg te vinden in het moeras van het leven als mens. Zonder een soort achtergrond zouden zij niet kunnen functioneren. De pasgeboren baby lijkt vers binnen te komen met niets om zich mee te verhouden, totdat het kind door de ouders en de maatschappij wordt onderwezen. Maar dit is verre van waar.

De zogenaamde “baby” is eigenlijk een zeer oude ziel die honderden reizen heeft gemaakt in het ingewikkelde scenario dat wij “leven” noemen. Dit geeft het iets om te gebruiken als referentie (onbewust) over hoe te leven als een mens. Maar nieuwe zielen op aarde hebben die achtergrond niet en zouden totaal verloren zijn. Behalve dan een ingenieus concept dat aan de geestenzijde is ontwikkeld, genaamd “inprenting”. Wanneer de ziel aan de geestenzijde is, wordt haar getoond welk soort leven zij hierna zal betreden, en zij maakt een plan van wat zij hoopt te kunnen volbrengen. Zij sluit ook contracten met verschillende zielen om eventueel achtergebleven karma uit te werken. Als de ziel geen aardse ervaring heeft om op terug te vallen, wordt ze naar de Bibliotheek gebracht.

Dolores Cannon

Bron

Vertaling: Martien