De Liefde kun je niet manipuleren / Door Tamara van de Beek

 

De Liefde kun je niet manipuleren

25 februari 2023 / Door Tamara van de Beek

Toen de corona crisis uitbrak zei ik: ik zie dat de Liefde opstaat nu en het overneemt. Iedereen keek me vreemd aan. Huh? Nou Tamara zo ziet het er niet uit hoor. Maar ik wist dat de collectieve angst voedingsbodem zou zijn voor de liefde. Tenminste, als je boven angst uitstijgt.

En velen zijn inmiddels boven hun angsten uitgestegen. Ze hebben hun schaduwkant leren kennen. Als het licht van bewustzijn bij angst komt, neemt de Liefde het over. Dat is heling. 

Ik ken geen grotere kracht dan de kracht van liefde. Het ontwaken van het hart is het besef  (de realisatie) dat jij liefde bent. Hoe manipuleer je de Liefde?

Nee de liefde kun je niet manipuleren want zij is vrij. Daar schreef ik een blog over. Manipulatie, herken jij de signalen? Klik hier om de blog te lezen. 

IT’S ALL ABOUT ENERGY

Op 8 maart a.s. is de volgende Energy Update & Alignment. We hebben inmiddels een grote vaste groep en de feedback is echt geweldig! Wat gebeurt er veel in de energie van alle aanwezigen tijdens de alignments.

Heb jij last van hartfladders, slecht geslapen de laatste dagen, moe en prikkelbaar? Zit er even geen stroming in? Dan wil je zeker bij deze energy update zijn. Een moment voor jezelf. Om te ontladen en op te laden energetisch. Korte readings, grote inzichten, maar vooral veel nieuwe energie & inspiratie.

Aanmelden via de website

Zie ik je online?

Tamara

https://dewijsheidvanhethart.nl/