De kosmische eindafrekening het spirituele examen / Door Tamara  

De kosmische eindafrekening het spirituele examen

juni 2022 / Door Tamara  

In één van de maandelijkse online healings werd tijdens de channeling gezegd de kosmische eindafrekening is hier en deze gaat hand in hand met het spirituele eindexamen van de mensheid. 

De kosmische bankrekening

Er bestaat een kosmische bankrekening en de kosmische eindafrekening is gearriveerd. Velen hebben kosmische schulden opgebouwd door alleen maar te nemen ten koste van de mensheid en te verwoesten. Alle imperiums gebouwd op zelfzucht en hebzucht die lang winstgevend leken te zijn zullen instorten. Je ziet het al gebeuren op vele lagen. Met de overgang naar het nieuwe tijdperk wordt de mensheid geconfronteerd wordt met het faillissement van het oude ego banksysteem. Het wordt energetisch niet meer ondersteund. De kosmische eindafrekening gaat samen met het spirituele eindexamen.

De energie van de Aarde is veranderd

Het faillissement van het oude ego banksysteem is een direct gevolg van de verandering in energie. De aarde heeft haar frequentie enorm verhoogd. De kundalini van de Aarde heeft verbinding gemaakt met de kosmische kundalini. Dit is een mega shift in energie. Als het energieveld van de Aarde verandert, veranderen wij ook. Want ons energieveld is één en verbonden met dat van Moeder Aarde.

Het oude energetische systeem is volledig ingestort. Het nieuwe energetische systeem draait al geruime tijd. Het oude wordt energetisch niet meer gevoed. Als iets geen voeding krijgt dan zal het sterven. Het nieuwe (bewust leven vanuit het hart) wordt gevoed. Iets wat voeding krijgt kan groeien en bloeien.

You have the energy
of the sun in you.

~Rumi

Het spirituele eindexamen

Maar voordat het zover is wordt de kosmische eindafrekening en het spirituele eindexamen aan ons gepresenteerd. De vraag is wat hebben wij geleerd van het afgelopen tijdperk? Kijk het oude tijdperk is het tijdperk van karma en onbewustheid. Oorzaak en gevolg. Een keuze maken en leven met de consequenties. Karma is geen straf. Het de bedoeling van leven dat je daarvan leert. Ervaringen opdoen, levenslessen leren en deze lessen vervolgens toepassen en integreren. Alle uitdagingen waar wij vandaag de dag voor staan hebben wij zelf met z’n allen gecreëerd vanuit onbewustheid. De samenleving is simpelweg een reflectie van onze bewustzijnstoestand. Dat is de kosmische eindafrekening. Het is de optelsom van onze acties (vanuit onbewustheid). Het nieuwe tijdperk is het tijdperk van dharma en bewustzijn (vrij van karma).

Meer lezen >>>