Arcturians over tijd en muziek / door Richard Hereijgers

Arcturians over tijd en muziek

3 januari 2016, door Richard Hereijgers

De relatie tussen muziek en tijd, willen jullie daar eens over uitweiden?
Arcturians:Muziek kan bestaan bij de gratie van tijd. Geluid is trilling van de lucht, de frequentie van een toon is het aantal trillingen per seconde, frequentie is de inverse van tijd (1/tijd).

Wat betekent dat als je naar muziek luistert? Als je echt in de muziek op gaat verdwijnt de tijd, je komt in tijdloosheid terecht. Dat is op zich niet zo vreemd, want als je tijd ‘vermenigvuldigt’ met frequentie valt de tijd weg. 1 seconde x 1/seconde = niets. En daarom is muziek de brug naar de hogere dimensies waar tijd als het ware niet bestaat. Zo simpel is het.

Dit is niet nieuw, jullie sjamanen hebben altijd al muziek gebruikt om contact te maken met hogere dimensies.
En nu weet je waarom.

Wow! Spelen specifieke frequenties dan nog een rol?

Arcturians: Ja, de tijd verdwijnt maar jij niet. Waar jij blijft heeft wel te maken met de frequenties waar naar je luistert. Sommige frequenties voelen beter als andere. Als je met een drum aan de slag gaat dan kun je opgaan in het ritme. Als je met tonen aan de slag gaat kun je opgaan in die toon. De mens heeft wel de neiging om steeds een nieuwe toon te willen horen en behoefte aan harmonie. Sommige combinaties van tonen kun je even horen en vragen om een oplossing. Het gaat dus niet over één specifieke frequentie maar over een combinatie van frequenties. De stemming is belangrijk zoals je weet. We zien graag dat jij de 432Hz stemming gebruikt maar er zijn meer gunstige stemmingen.
De Arcturians
 © Richard Hereijgers, deze channeling mag gedeeld worden met vermelding van www.ashtar-arcturiers.nl