Als je met God kletst…. (3) / door Kelly –

Als je met God kletst…. (3)

Gechanneld door: Kelly – 21 Januari 2022

Kelly; Hallo, daar ben ik eindelijk weer. Dank jullie wel dat jullie me de rust en tijd hebben gegeven die ik nodig had.

GOD; Wat fijn dat je er weer bent. Natuurlijk geven we je die rust en tijd, een verlies verwerken is niet niks. Ook al weet je dat het geen echt verlies is.

K; Diep van binnen weet ik dat wel, maar op dat moment is het verdriet en pijn te groot.

Maar we gaan dit gesprek niet over mij laten gaan, dit gesprek is voor de mensen.

Dus ik begin met een vraag die ik heb, namelijk… hebben de mensen wat aan onze vorige gesprekken gehad?

G; Dat zou een mooie vraag zijn om mensen te stellen als ze je benaderen nav een gesprek, maar laat mij jou ook vertellen dat er zeker mensen zijn die er veel aan gehad hebben. Het was echt nodig om vooral even duidelijk te maken dat we onszelf wel geweldig wakker kunnen vinden, en noemen, maar dat onze daden en gedachten vaak een ander bericht uitzenden. Die wake up call was hard nodig, en die is bij veel mensen zeker aangekomen. En het heeft ook aangezet tot zelfreflectie.

Dat is nooit verkeerd, omdat alles bij en in onszelf begint. Zoals ik in de vorige gesprekken al verteld heb.

K; Dat is fijn om te horen. Want ik had het idee dat veel mensen op vandaag, in deze heftige tijd, veel liever voorspellingen horen. Liever dan het heft in eigen hand nemen, en zelf ook eraan moeten werken.

G; Daar houden mensen van, weten waar ze aan toe zijn, wat er gaat gebeuren, zich daar op voorbereiden.

Maar ik zal misschien voor sommigen een grote spelbreker zijn, niemand kan voorspellingen doen.

Zoals ik in een vorig gesprek zei, elk mens heeft een vrije wil gekregen. Dus elk mens heeft altijd een keuze. Behalve het einddoel, dat vast ligt, zijn er verschillende routes te nemen naar het einddoel.

Daarom is alles een momentopname, en kan een toekomst nooit helemaal voorspeld worden.

En dáárom ben ik niet alwetend. Want dan zou er geen vrije wil meer zijn.

En wat willen we bereiken met voorspellingen? Mensen gaan er dan naar leven, die dingen verwachten, en zo ook creëren. Nu! is het moment wat telt.

Natuurlijk kunnen we wel wat met jullie delen, zoals nu de momentopname is. Ik begrijp ook wel dat mensen nieuwsgierig zijn, maar niemand schiet daar iets mee op.

K; We zijn zeker nieuwsgierig, vooral met alles wat er aan het gebeuren is.

Is God weleens nieuwsgierig?

G; Daar is die pure, kinderlijke ziel….geweldig! Jazeker ben ik weleens nieuwsgierig, ik heb het uitgevonden!

K; En ik vind uw humor geweldig! U kon het wel uitgevonden hebben, hahaha

Maar terug naar het serieuze… we zijn nieuwsgierig ja, er gebeurd zoveel. En mensen vragen zich weleens af of dit allemaal wel goed gaat komen.

G; Ik begrijp het helemaal. Gelukkig is de uitkomst van deze periode, het doel van deze periode. Het doel dat vast staat. De geheel vernieuwde wereld, het paradijs op aarde.

Maar jullie bepalen hoe jullie bij dat einddoel komen. Met jullie vrije wil, met jullie gedachten, jullie energie.

K; Ik snap het. Positieve gedachten uitzenden, want dat creëer je ook. En dat zend je ook uit met je energie. En dat wordt werkelijkheid.

Maar er zijn mensen die zich in een hoek gedreven voelen door alle regels, beperkingen enz.

G; Het klinkt misschien hard, maar ook dat is een keuze. Een voorwaarde stellen om te kunnen uit eten, of op vakantie te kunnen… je kiest daarvoor.

De mens is zo ver van zichzelf af gaan staan, en buiten zichzelf gaan zoeken. Ze hebben zo heel veel factoren nodig om plezier te hebben, geluk te ervaren.

Wat is er mis met thuis eten? Of bij familie of vrienden. Om thuis te genieten, in plaats van dat ergens op vakantie te moeten zoeken?

Het draait om het samenzijn, om de innerlijke rust, het innerlijke geluk. En als je dat pas kunt ervaren als je in een restaurant zit, of ergens in een vakantie oord, dan ben je ver van jezelf af komen te staan.

Spiritueel wakker zijn is dat gevoel zijn, dat in je te hebben, zonder daar factoren van buitenaf nodig te hebben.

K; Dat vind ik dan nog kleine dingetjes. Waarschijnlijk omdat ik al eenvoudig leef. Maar hoe zit het met het stellen van een voorwaarde om te kunnen werken? Mensen raken in paniek bij de gedachte alleen al als dat ingevoerd zou worden. Hoe worden er bijv. dan rekeningen betaald?

G; Ten eerste, er wordt iets opgevangen….je mag straks niet meer werken zonder aan bepaalde voorwaarden te voldoen. En wat doen mensen, ze worden bang, blijven denken aan wat als dat echt ingevoerd wordt. Gedachten…. uitzenden…

Denk positief, zend dát uit, en je zult dat krijgen.

Ten tweede, alles heeft een reden. En zonder duisternis geen licht.

Het zou zomaar kunnen zijn dat dat het moment voor je is om eens goed te gaan kijken wat die reden kan zijn. Ben je wel echt gelukkig met dit werk? Zou dit een zetje kunnen zijn om eindelijk te gaan keizen voor werk dat je echt met plezier kan doen?

K; Ooooo, ik denk dat veel mensen het nog niet zo bekeken hadden. Dat maakt de situatie wel een stukje mooier.

Geen voorspellingen dus, maar kunt u wel iets zeggen over wat er al gebeurd is?

G; Jullie mensen toch…. is het de toekomst niet dan het verleden maar.

K; Oeps ja, inderdaad. Nu is wat telt.

G; Precies!

Maar ik ben niet helemaal flauw hoor. Ik geef het woord aan je wijze oma. En ik weet dat zij haar mond makkelijk en graag voorbij praat, dus ik let goed op, hihi.

K; Hahaha, u kent haar goed!

Oma, bent u er? Wat wilt u ons graag vertellen?

O; Haaa mijn meisje, ja ik ben er. Ik wil jullie graag vertellen dat er veel gebeurd is. Er zijn wat arrestaties geweest. Denk aan die meneer met zijn bijzondere schoenen. En die blonde mevrouw.

We hebben veel controle over de regering. Ook al ziet het er misschien niet altijd zo uit. Soms laten we absurde ideeën of regels door gaan omdat een deel van de mensen dat blijkbaar nodig hebben, om verder te kunnen groeien en ontwaken.

Belangrijk is om vertrouwen te blijven houden, ook dat zend je uit. Het kan er soms

uit zien alsof we helemaal terug bij af zijn, maar weet diep van binnen dat dit niet zo is. Blijf dat vertrouwen hebben, dat innerlijke weten dat het einddoel vast ligt.

K; Ik zag een stukje tekst voorbij komen dat de hele voice kwestie een afleiding zou zijn. Zoals ze wel vaker afleidingsmanoeuvre gebruiken om iets anders ongemerkt door te drukken.

O; Wat er aan het gebeuren is rondom de voice is geen afleidingsmanoeuvre. Het is een beerput die open aan het gaan is.

K; Dat is fijn om te horen! Dat was ook echt nodig.

O; Dat was het ook. En er komt nog meer, het is er de tijd voor.

K; Oma, hoe staat het met 5g. Is die onder jullie controle? Of kan die nog schadelijk zijn?

O; Die zijn op dit moment genoeg onder onze controle.

K; Fijn!

Ik zou uren met jullie kunnen kletsen, en ik krijg van mensen genoeg vragen om nog uren door te kunnen gaan. Maar ik merk ook dat dit best vermoeiend is.

Ik wil jullie weer ontzettend bedanken.

O+G; Wij jou ook. Blijf vertrouwen!

En uit liefde….see you later crocodile

Kelly.

(Mag gedeeld worden)