Galactische Federatie: Alles Is Nu Op Zijn Plaats Voor Jullie Ascensie.

Alles Is Nu Op Zijn Plaats Voor Jullie Ascensie.

Gechanneld door: Aurora Ray – 17 September 2021

Van de Galactische Federatie van Licht aan jullie,

dierbaren, wij zijn hier om jullie te laten weten dat alles nu op zijn plaats staat voor jullie ascensie.

Wij zijn gericht op het verenigen van de planeten van ons zonnestelsel. Onze missie is het aanmoedigen van vrede en begrip tussen de planeten.

We zijn opgewonden om deze boodschap met jullie te delen: Met behulp van technologische vooruitgang hebben we een prachtige frequentie over de planeten uitgezonden die een sfeer van Goddelijke Liefde en Goddelijke Vrede creëert.

Jullie bewustzijn wordt geüpgraded naar een hogere frequentie, en dat zal de negativiteit van de 3D-wereld overstijgen, waardoor jullie meer van het goddelijke bewustzijn zullen kunnen ervaren.

Wij nodigen jullie uit om je voor deze frequentie open te stellen. Het is tijd voor een verandering in jullie realiteit. Het is tijd om een baken van licht en waarheid te worden, en een verschil te maken in deze wereld. Help anderen de waarheid te begrijpen. Glimlach, wees blij, verspreid vreugde, liefde, doe jullie helende werk, jullie hartwerk.

Als jullie jezelf deze onvoorwaardelijke goddelijke liefde frequentie laten voelen, zal het al jullie boosheid en angst oplossen. God houdt van jullie en zal voor jullie zorgen. Al jullie negativiteit zal vervangen worden door liefde. Dit is de liefde die jullie omringt en beschermt.

Stap in deze hogere energiefrequentie. Deze kalme, vredige energie zal jullie in staat stellen je in vrede te voelen, ondanks de onrust om jullie heen. Van de drukte van het dagelijkse leven tot de rotsachtige wateren van jullie relaties, deze energie zal jullie een positiever en kalmer gevoel geven. Jullie zullen je in elke situatie vrediger voelen.

Wij sturen jullie deze energie omdat wij jullie hebben geïdentificeerd als personen die de wereld willen dienen en de wereld willen veranderen. We sturen jullie dit om ons te helpen de planeet met liefde te zaaien. Wij geloven in jullie grootsheid. We denken dat jullie hebben wat nodig is om een verschil te maken en wij willen helpen.

Als jullie vrede, liefde en rust in jezelf vindt, kunnen jullie anderen helpen hetzelfde te doen. Door het licht te worden dat anderen in de verte kunnen zien, geef je hen hoop dat ook zij uiteindelijk hun weg naar vrede en rust zullen vinden. Je helpt mensen hun weg te vinden door de duisternis van onzekerheid. Houd ze stevig vast en schijn met een licht dat hen helpt te ontdekken waarnaar ze op zoek zijn.

Het verheugt ons jullie te kunnen meedelen dat de dingen die jullie hebben gedaan om jullie frequentie te verhogen, worden ontvangen. Jullie harde werk werpt zijn vruchten af! Jullie gaan vooruit. Jullie creëren je nieuwe leven.

Jullie worden naar nieuwe niveaus getild. Jullie zullen nu een groter vermogen hebben om licht in jullie lichaam vast te houden, en om gecentreerd te blijven, zelfs in de aanwezigheid van anderen.

Wij creëren een luchtbel van bescherming om jullie heen zodat jullie energetische patronen niet verstoord worden. Niemand zal in staat zijn om jullie vrede te verstoren.

Als jullie deze energie eenmaal ontvangen hebben, zal jullie leven niet meer hetzelfde zijn. Het zal een extra stap voorwaarts zijn, en het zal een nieuwe frisheid in je leven brengen. Het zal vrede, vreugde en spiritualiteit brengen. Dit zal jullie gezond, gelukkig en vredig maken. Dit doet jullie inzien dat jullie een doel hebben in het leven en dat jullie er alles aan gedaan hebben om dit doel te bereiken.

De meeste mensen hebben nooit geweten wat geluk is. Ze hebben alleen wisselende gradaties van ongelukkigheid ervaren: soms zijn ze ongelukkiger, soms zijn ze minder ongelukkig, en als ze minder ongelukkig zijn, noemen ze dat geluk. Voor hen is geluk niets meer dan plezier. Het kan niet waar zijn omdat het slechts tijdelijk is. Dit is te wijten aan hun onbewustheid.

Terwijl jullie bewustzijn wakker is, is plezier het bijproduct ervan; wanneer jullie bewustzijn slaapt, is ongeluk het bijproduct ervan.

Jullie zullen begrijpen wat goddelijke liefde is zodra jullie je bewustzijn hebben verruimd. Daarna, omdat het jullie keuze zal zijn, zullen jullie niet afglijden naar ongelukkigheid.

Goddelijke liefdesenergie is een smaak, een sensatie, en het is zo overweldigend en intens dat als jullie het eenmaal ervaren, jullie je zullen afvragen hoe je ooit zonder hebben kunnen leven.

Geef je over aan de goddelijke liefdesenergie die wij zenden, vertrouw erop dat alles in goddelijke orde is, sta goddelijke leiding toe om je te helpen, en vul je hart met liefde. Weet dat we dankbaar zijn voor alles wat jullie doen.

We zijn dankbaar dat we op deze manier hebben kunnen samenwerken, en we waarderen de genegenheid die ieder van jullie ons heeft getoond.

Wij zijn hier om jullie aan te moedigen groot te dromen en om anderen te helpen nog groter te dromen. Onthoud dat zelfs het kleinste gebaar bergen kan verzetten. Liefde en licht, wees aanwezig!

We houden zielsveel van jullie.

Wij zijn hier bij jullie.

Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO

Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org