Zonnelichtdeeltjes – september 2023 / Door: Emmanuel Dagher

 

Zonnelichtdeeltjes – september 2023

Door: Emmanuel Dagher – 3 September 2023

Hallo mijn vriend,

Het is voor mij altijd een geschenk om op deze manier met jou in contact te komen. We hebben nog veel in te halen, dus laten we er meteen mee aan de slag gaan!

Verhoogde zonneactiviteit

De zon is al geruime tijd, en nog recenter, zeer actief, en die verhoogde activiteit heeft rechtstreekse gevolgen gehad voor de magnetosfeer van de aarde.

De elektromagnetische lading en algehele trilling van de zon is nu erg hoog en stijgt nog hoger, naast de toename van het aantal zeer krachtige zonnevlammen.

Deze activiteit beïnvloedt de vibratie en de elektromagnetische lading van de aarde, die vervolgens alle levende wezens op de planeet beïnvloedt.

Al deze activiteit maakt deel uit van de toenemende trillingen die overal in ons universum plaatsvinden, inclusief trillingsverhogingen naar alle planeten en sterrenstelsels, evenals die van ons.

De krachtige zonnelichtdeeltjes die ons nu bereiken, spreken energetisch tot ons en helpen ons omhoog te gaan in bewustzijn, in elk deel van ons wezen.

Dit is een grote reis waar onze geest, emoties en lichamen zich aan moeten aanpassen, waardoor we de innerlijke en uiterlijke verschuivingen voelen op een manier die soms een beetje verontrustend kan zijn.

Bijvoorbeeld: merk je dat je gedachten alle kanten op gaan?

Voel jij je wat emotioneler en vermoeider dan normaal?

Voelen de hoogtepunten extreem hoog aan, en de dieptepunten – nou ja, je snapt het wel!

Komen er meer herinneringen aan het verleden bij je boven dan normaal?

Als dat zo is, weet dan dat je niet de enige bent. Dit is wat er gebeurt als er zoveel zonne-energie de atmosfeer van onze planeet binnendringt en ons allemaal tegelijkertijd beïnvloedt.

Het is nuttig dat velen van ons op dit punt zijn gaan beseffen dat alles energie is.

Met dit bewustzijn weten we dus dat wanneer er een soort energieverschuiving plaatsvindt (dwz geomagnetische stormen, etc.), alles en iedereen er op een bepaald niveau door wordt beïnvloed.

Hoe beïnvloedt de zonneactiviteit ons nog meer?

Op mondiaal niveau ervaart de Aarde krachtige zuiveringen en bewegingen die Haar helpen bij de voorbereiding op het snel evoluerende bewustzijn van al Haar burgers.

Dit proces bestaat niet alleen uit vlinders en regenbogen, zoals we de afgelopen maanden hebben gezien met de intense weerpatronen, branden, politieke landschappen en protesten tegen verouderde instellingen, om er maar een paar te noemen.

Het maakt echter allemaal deel uit van een genezingsproces dat ons naar een hogere mondiale bewustzijnsstaat voert.

Omdat we allemaal met elkaar verbonden zijn, evolueren wij als collectief, samen met de aarde, allemaal samen.

Op persoonlijk vlak ervaren velen van ons ook veel fysieke en emotionele zuiveringen die ons ertoe aanzetten een hogere staat van zijn te omarmen.

Ja, velen voelen zich ontmoedigd en moe. Maar als we eenmaal in de niet zo verre toekomst zijn aangekomen, zullen we terugkijken en erkennen hoeveel groei er gedurende deze tijd in de hoofden en harten van de mensheid heeft plaatsgevonden.

Het is nu meer dan ooit belangrijk om niet verstrikt te raken in de angstcampagne die door een select groepje is opgezet, door hen gecreëerd om hen te helpen geloven dat ze macht over anderen hebben.

Zoals eerder vermeld, is het je misschien opgevallen dat je emoties overal voorkomen, en niet alleen als reactie op wat er in de wereld gebeurt.

Het ene moment voel je je misschien tevreden, evenwichtig en in je kracht, en het volgende moment voel je je gefrustreerd, losgekoppeld en van streek.

Wanneer dit gebeurt, wees dan extra zachtaardig en liefdevol voor jezelf, aangezien je hoogstwaarschijnlijk een grote genezende zuivering ervaart.

De geest heeft de neiging zich tegen verandering te verzetten, omdat hij bang is voor wat zich aan de andere kant ervan bevindt (het onbekende). De geest wil alleen maar jouw zekerheid dat hij niet achterblijft.

Dus als je merkt dat er angst opkomt, weet dan dat het de geest is die je vraagt hem gerust te stellen dat je achter hem staat en dat je hem veilig zult houden. Deze zachte omleiding van het bewustzijn kan je helpen meer compassie voor de geest te krijgen, terwijl er ruimte ontstaat tussen jou en de oude coping-gewoonten van de geest.

Hier zijn enkele dingen die je kunnen helpen bij het navigeren door de intensiteit van deze tijden van hoge energie:

 • Rustige wandelingen maken
 • Zittend in de natuur of onder een boom; je voeten in het gras of de aarde plaatsen
 • Luisteren naar muziek waar je je goed bij voelt
 • Dansen/zingen
 • Het bijhouden van je gedachten en gevoelens
 • Tijd doorbrengen aan een rivier, meer of oceaan
 • Mediteren
 • Willekeurige daden van vriendelijkheid uitvoeren in je gemeenschap / dienstbaar zijn
 • Neem een zeezoutbad met kalmerende essentiële oliën van lavendel
 • Lachend
 • Houd rekening met je woorden en daden, en met de manier waarop je jezelf en anderen behandelt
 • Ademwerk
 • Dankbaarheid tonen
 • Werken met een holistische of genezende beoefenaar
 • Een massage krijgen
 • Zorg ervoor dat je gehydrateerd bent en levensbevorderende voedingsmiddelen eet
 • En vooral: onthoud dat je nooit alleen bent, en dat we hier allemaal samen in zitten!

Voor velen voelden de energieën van augustus letterlijk als een enorme klap.

Op dit moment worden de lessen, leringen en geschenken die we uit dit en alle andere levens moesten verwerven – de talen, niveaus en dimensies van ons bewustzijn, beginnend bij ons eerste punt van conceptie – in een zeer versneld tempo overgenomen.

Herinner je je nog de dagen dat we de kans kregen om onze lessen te leren gedurende lange, langdurige perioden?

We verwerken onze persoonlijke lessen nu veel sneller

Hoe eerder we de lessen leren die we moesten leren, hoe eerder we uit de patronen kunnen stappen die ons ervan weerhouden een hogere bewustzijnsstaat te verankeren.

Hoewel we soms het gevoel hebben dat de huidige veranderingen iets te veel voor ons zijn om mee om te gaan, is het belangrijk om te begrijpen dat onze Geest vóór zijn komst in dit fysieke bestaan wist dat we alles zouden doen wat in onze macht ligt om de goddelijke pracht te herinneren, in onszelf en anderen.

En dat we door deze herinnering een hoog ontwikkeld bestaanzouden inluiden, gebaseerd op Liefde, vriendelijkheid en respect voor al het leven. Ondanks de vele veranderingen die dat met zich mee kan brengen!

Integratie

Bij elke genezing of activering volgt gewoonlijk een integratieperiode. Als je merkt dat je je wat emotioneler voelt, of meer in je hoofd zit dan normaal, of als je nog steeds in patronen zit die angst of afgescheidenheid versterken, weet dan dat jij dit niet meer bent.

Ze zijn eenvoudigweg de manier waarop de geest de nieuwe doorbraken verwerkt en assimileert die we mede hebben gecreëerd in ons bewustzijn en in het bewustzijn van de mensheid.

We zullen de komende maanden ook veel dingen naar de oppervlakte blijven zien komen, die uit onze collectieve psyche zullen worden losgelaten.

De sleutel hier is om standvastig te blijven in het weten dat het allemaal gebeurt omdat toenemende niveaus van hoger Licht zich blijven verankeren in de wereld, ons in de prachtige richting van hoger bewustzijn bewegend.

Afhankelijk van waar elke persoon zich bevindt op zijn bewustzijnsniveau, zal iedereen op de voor hem of haar perfecte manier integreren, in zijn eigen tijd.

Vriendelijk zijn voor onszelf, en ook de reis van anderen eren, waar ze nu ook zijn (zelfs als het niet is waar we “denken” dat ze zouden moeten zijn), zal enorm helpen om de doorbraken op het gebied van geestgenezing die we in onze realiteit hebben gebracht, te versnellen.

Een ander ding dat we op dit moment kunnen doen om snel een doorbraak op het gebied van geestgenezing te integreren, is vragen stellen zoals:

Wie ben ik, buiten angst, gebrek en scheiding?

Wie ben ik als ik ervoor kies mijn ego/geest te omarmen als een verlengstuk van mijn Spirituele Zelf?

Wie ben ik als ik vrij ben om lief te hebben en helemaal mezelf te zijn?

Wie ben ik als ik de behoefte om te oordelen loslaat?

Wie ben ik als ik volledig weet en erop vertrouw dat mijn Geest mij altijd veilig houdt?

Wie ben ik als ik mij mijn goddelijkheid herinner?

Zodra al deze veranderingen volledig doordringen, zal er nog jaren op de doorbraken die in augustus plaatsvonden worden teruggekeken als een belangrijk keerpunt in de verschuiving van de mensheid naar een hoger bewustzijn.

Als je het verschil nog niet hebt gevoeld, zul je dat binnenkort wel merken.

Losse eindjes aan elkaar knopen

Waar staan we energetisch gezien nu?

Omdat we zojuist een grote bevrijdingsperiode op onze reis hebben meegemaakt, hebben we nu de mogelijkheid om alle losse eindjes in ons leven aan elkaar te knopen.

We kunnen merken dat mensen en omstandigheden uit ons verleden terugkomen in ons leven (al was het maar voor een kort moment), waardoor we de kans krijgen om alle onenigheid, schulden, geloften, verplichtingen, eden, contracten, wrok, spijt en andere problemen volledig op te lossen. onevenwichtigheden die nog steeds moeten worden aangepakt, waardoor we geen vooruitgang kunnen boeken.

Terwijl we de losse eindjes aan elkaar knopen, is het normaal dat we een soort herevaluatie ondergaan om te zien wat in de toekomst echt belangrijk voor ons is.

Sommige manieren waarop dit zich voor velen kan manifesteren, is door het besef dat we ons niet langer in de omgeving, locatie, partnerschap, carrière of andere situatie bevinden die het beste voor ons is.

Tegelijkertijd komt een ontwaken van diep weggestopte verlangens die ooit heel belangrijk voor ons waren, weer naar de oppervlakte waar we ons mee kunnen verbinden en tot bloei kunnen brengen.

Jarenlang hebben velen van ons uiteindelijk genoegen genomen met relaties (met familie, vrienden, partners), carrières en situaties waarin we ons licht moesten dimmen en onze eigen verlangens onder het tapijt moesten vegen, alsof ze niet bestonden.

Naarmate we meer en meer beseffen dat het belangrijk is om onze diepste verlangens te eren (die ook de verlangens van het universum zijn, dat meer van zichzelf via ons wil uiten), beginnen we onszelf afscheid te zien nemen van de oude realiteit waar we ooit genoegen mee namen.

Terwijl we nu de maanden september en oktober doorlopen, zullen oplossingen voor veel van onze persoonlijke en mondiale problemen zich manifesteren.

De enige vereiste die van ons wordt gevraagd is om bewust, open en bereid te blijven om te werken met ideeën en concepten die tot nu toe misschien buiten bereik leken of buiten het bereik van het menselijk vermogen lagen.

Balans creëren

Terwijl we door het volgende hoofdstuk van onze reis gaan, wordt ons gevraagd een evenwichtiger bestaan te creëren.

Naarmate we een evenwichtiger bestaan binnengaan, zullen we merken dat we niet langer extreme maatregelen hoeven te nemen om te evolueren en te groeien op onze reis. We zullen ons kunnen afstemmen op een zachtere, meer ontspannen benadering van ons leven.

Het creëren van innerlijk evenwicht kan voor de geest soms een vreemd concept lijken. De reden hiervoor is dat mensen duizenden jaren van bekrompen mentale omstandigheden in zichzelf hebben vergaard, die ze hebben verworven uit culturele tradities, sociale structuren en geloofssystemen.

Deze mentale omstandigheden beïnvloeden zowel de bewuste als de onderbewuste geest. Velen hebben de neiging ons in een staat van innerlijke onbalans te houden, wat we als normaal zijn gaan accepteren.

We zijn ons er misschien niet eens van bewust dat deze omstandigheden eenvoudigweg aangeleerd gedrag zijn.

Sinds het begin van onze ervaring op deze planeet hebben wij mensen bijvoorbeeld collectief overtuigingen geïnternaliseerd die geworteld zijn in het idee dat ons leven uitdagend en moeilijk moet zijn om te kunnen uitbreiden, groeien, evolueren en onze verlangens kunnen verwezenlijken.

Deze overtuiging is een coping-mechanisme dat de geest gebruikt om geworteld te blijven in overlevingspatronen, die hij gebruikt om zichzelf te beschermen.

De overtuiging dat we moeten strijden of hard moeten werken voor wat we willen, heeft ook gediend als een soort initiatie voor de geest, waardoor deze zich beter en tevredener voelt nadat hij uiterlijke obstakels heeft overwonnen.

Maar deze overtuigingen hebben niets te maken met wie we werkelijk zijn.

Het zijn slechts energetische patronen waarmee de geest zich al eeuwenlang heeft geïdentificeerd, zodat hij lessen kan leren, kan groeien en evolueren.

We kunnen onze voorouders, en alle aspecten van onszelf uit het verleden en het heden, dankbaar zijn dat ze ervoor hebben gekozen te geloven dat de dingen beperkt of moeilijk moesten zijn, zodat we konden groeien en van ze konden leren.

Omdat dit alles ons heeft gebracht waar we nu zijn: naar een veel verlichter bewustzijn over onszelf, anderen en de wereld om ons heen.

Het energetische stokje kan nu worden doorgegeven van ons onbewuste zelf naar ons Ontwaakte Zelf.

We kunnen nu beginnen in te zien dat het leven en de uitdagingen ervan gemakkelijk, vreugdevol en zelfs leuk kunnen zijn!

Naarmate we naar een hogere bewustzijnsstaat gaan, geeft onze Geest ons de mogelijkheid om de behoefte los te laten om te geloven dat het leven moeilijk moet zijn om te kunnen groeien.

Van daaruit kunnen we beginnen een evenwichtige staat van zijn te bereiken.

Ben je klaar om deze richting op te gaan?

Als dat zo is, bevestig dan gewoon tegen jezelf en hardop tegen het universum: “Ik ben klaar om met gemak, gratie en vreugde uit te breiden en te evolueren. En zo is het!”

Met oprechte dankbaarheid,

Tot de volgende keer,

Met liefde,

Emmanuel

©2009-2023 Emmanuel Dagher/Vergrote Manifestatie. Alle rechten voorbehouden www.emmanueldagher.comJe bent absoluut welkom om deze voorspellingen met anderen te delen en te verspreiden wanneer je je daartoe geleid voelt. Zorg ervoor dat je de integriteit van dit artikel behoudt door de link naar de auteur en de bronwebsite op te nemen.

Vertaling: wakkeremensen.org