Genezing en Oplossing – Juni 2022

Genezing en Oplossing – Juni 2022

Hallo, Mijn Vriend,

Het is een zegen voor mij om me op deze manier met jouw mooie energie te verbinden!

Juni is gevuld met nieuwe mogelijkheden die de mogelijkheid hebben om het landschap van ons leven volledig ten goede te veranderen, dus laten we er meteen aan beginnen!

Genezing en Oplossing

Het begin van juni biedt ons het geschenk van het helen van ons verleden op een manier die we tot nu toe misschien nog niet hebben kunnen ervaren.

Als deel van de menselijke ervaring hebben we lang de gelegenheid gehad om in onze huidige realiteit de uitdagende ervaringen uit het verleden te herhalen die nog steeds niet zijn opgelost.

Vaak wordt ons deze gelegenheid geboden om het verleden te herhalen, zodat wij er uiteindelijk van kunnen leren en verder kunnen gaan.

Een voorbeeld hiervan kunnen we zien in het soort relaties dat we kiezen. Het kan zijn dat we partners in ons leven aantrekken die ons niet met vriendelijkheid, liefde, eer en respect behandelen.

Ditzelfde patroon blijft zich voordoen bij elke nieuwe partner, bijna alsof het elke keer met dezelfde persoon gebeurt.

Dit is een bevestiging dat er een les en een zegen aanwezig zijn die verlangt om volledig geleerd en ontvangen te worden.

In het geval van het bovenstaande voorbeeld is de les vaak direct gerelateerd aan het patroon van hoe we onszelf als kind hebben leren behandelen.

We hebben misschien gezien hoe onze ouders en andere familieleden ons of elkaar op een soortgelijke manier mishandelden, zodat op een bepaald niveau het kleine kind dat we waren besloot te geloven dat dit de manier was waarop zij zichzelf moesten behandelen.

Zodra we ons dit realiseren, kunnen we zien dat we het verleden hebben herhaald in onze huidige werkelijkheid.

Van daaruit kunnen we leren om de manier waarop we onszelf hebben behandeld te veranderen.

Meestal heeft het in de kern nooit iets te maken met iemand of iets buiten onszelf. Het gaat altijd om de relatie die we met onszelf willen hebben.

Het kan bevrijdend en krachtgevend zijn om te begrijpen dat alle ervaringen die we in ons leven hebben, een directe weerspiegeling zijn van hoe we onszelf behandelen.

Toch kan het voor de geest ook een uitdaging zijn, omdat we beseffen dat alleen wij verantwoordelijk zijn voor hoe we onze werkelijkheid vormgeven.

Als je merkt dat de geest zich verzet tegen het diepe innerlijke weten dat je al hebt, dat jij verantwoordelijk bent voor hoe je leven vorm krijgt … weet dan gewoon dat je geest je probeert te beschermen op de beste manier die hij weet hoe.

Zie de denkgeest als het kleine kind dat je ooit was, en laat het weten dat je het enorm liefhebt en eert.

Laat je geest weten dat er niets is wat hij kan doen dat jou ervan zou weerhouden om onvoorwaardelijk van hem te houden.

Wanneer je geest begint te beseffen dat je hem op deze manier ziet, hoort en eert, zal hij zijn benadering beginnen te verzachten en er meer voor openstaan om jou (als de Geest die je bent) de weg te laten wijzen.

Er vindt nu een energetische opening plaats die ons het geschenk biedt om de lessen van ons verleden te leren op manieren die we tot nu toe niet hebben kunnen ontvangen.

Dit geeft ons de kracht om te evolueren, te groeien en te beginnen met het creëren van een realiteit die verankerd is in het heden.

Wanneer we de lessen van ons verleden leren, helen we het ook en geven we er een nieuwe vorm aan.

Als multidimensionele wezens zijn wij tegelijkertijd hier, daar en overal, omdat wij het Universum zelf zijn, volledig gerealiseerd in fysieke en energetische vorm.

Dus als multidimensioneel wezen zijn wij in staat om ons verleden te helen en opnieuw vorm te geven. Van daaruit kunnen we onze huidige realiteit transformeren op manieren die ons op buitengewone manieren inspireren, bekrachtigen en doen ontwaken.

Bijvoorbeeld, jij als de liefdevolle en medelevende volwassene die je nu bent, kun je voorstellen dat je je innerlijke kind vasthoudt, en hem of haar door woorden, daden en gevoelens laat weten dat je onvoorwaardelijk van hem of haar houdt, en dat hij of zij alles kan zijn, doen en hebben wat hij of zij in het leven wenst te ervaren.

En dat ze heel en perfect zijn, precies zoals ze zijn.

Terwijl je dat doet, verander je de koers voor het kleine kind dat je eens was, zodat het een totaal andere ervaring kan hebben op de tijdlijn die het tot nu toe heeft ervaren.

Dit is wat bedoeld wordt met “Liefde heeft de kracht om te helen.” Dat doet het echt!

Liefde overstijgt alle logica, tijd en ruimte. Vanuit dat perspectief is genezing onmiddellijk.

Stel je nu eens voor wat er zou gebeuren als we in staat zouden zijn om diezelfde Liefde aan te bieden aan de wereld waarin we leven, met inbegrip van elke regering, persoon, plaats en ervaring die ooit heeft plaatsgevonden, sinds het begin der tijden?

De geest kan met een verhaal komen en zich afvragen waarom het zich zou moeten onderdompelen in dit soort helende Liefde.

Maar onze Geest kent de kracht van wat er kan gebeuren wanneer de geest de waarde en de voordelen ervan erkent.

De reden waarom zo veel van wat we nu in de wereld zien zo turbulent en onevenwichtig lijkt, is omdat deze wereld hongert naar onze Liefde.

Ieder van ons is het vleesgeworden Universum. Er is maar één persoon nodig om de wereld te overspoelen met een Liefde die Universums onmiddellijk heelt en beweegt.

Natuurlijk zijn er miljoenen mensen in de wereld die dit elke dag doen, en het verandert en geneest onze wereld enorm. (Ook al doet de huidige manier waarop de maatschappij functioneert ons misschien anders geloven).

FRIS BEGINNEN EN ZONNEWENDE ZEGENINGEN

Wanneer we in staat zijn om van ons verleden te leren en het te helen, komen we weer op één lijn met de krachtigste versie van onszelf. Alle goede dingen worden mogelijk.

Dingen die ooit onbereikbaar leken, zijn nu voor ons beschikbaar, met gemak.

De tweede helft van juni zal ons een nieuwe start in ons leven bieden, vooral als we onszelf toestaan te leren van de kostbare geschenken uit ons verleden en die te ontvangen. Velen van ons zien hier al een glimp van, omdat dit proces eind mei is begonnen.

Opnieuw beginnen gaat vaak gepaard met het gevoel dat de last die we op onze schouders en borst hebben gedragen, zachter wordt en oplost.

Misschien merk je dat je ernaar verlangt om meer uit te gaan, om socialer te zijn, om jezelf en het leven niet al te serieus te nemen.

Om te dansen, zingen, spelen, mediteren, tijd door te brengen in de natuur, en creatiever te zijn.

Onszelf omringen met schoonheid en plezier zal iets zijn waar we naar toe zullen neigen, dus laten we onszelf toestemming geven om ervan te genieten!

Op 21 juni 2022 zullen we de piek van de hemelse frequenties van de zonnewende ervaren.

Een zonnewende vertegenwoordigt een tijd van voltooiing en een nieuw begin. Wat we ook willen oplossen en loslaten, dit is het moment om het te doen, zodat we klaar zijn om fris en vernieuwd de volgende fase van onze reis in te gaan.

De komende zonnewende zal een frisse start ondersteunen door ons open te stellen voor nog meer persoonlijke groei, genezing en transformatie.

Tijdens de zonnewende doorgang (19 tot 23 juni) kunnen we merken dat we innerlijke wijsheid, inzichten en buiten-de-box realisaties ontvangen die ons zullen ondersteunen op de volgende hoofdstukken van onze reis.

Dit zijn geschenken van het Universum, en het wordt vaak aangeraden om ze op te schrijven, en er vaak over na te denken, om ze in ons leven te integreren.

Deze speciale inzichten hebben de kracht om alle gebieden van ons leven positief te beïnvloeden, inclusief creativiteit en carrière, relaties met onszelf en anderen, gezondheid en welzijn, en nog veel meer.

Deze zonnewende zal ook dienen als een liefdevol duwtje in de rug, om ons te helpen meer geïnspireerd te raken als het gaat om het nemen van goddelijk geleide actie.

De weken en maanden na de zonnewende zijn altijd gevuld met grote beweging en actie, dus het zal spannend zijn om de veranderingen te zien die ook in het collectief plaatsvinden.

VOLTOOIING EN AFSLUITING

Met een nieuw begin komt ook een tijd van voltooiing. Het laatste deel van juni zal ons de gelegenheid bieden tot voltooiing, zodat we verder kunnen gaan met de dingen die ons misschien nog op een of andere manier tegenhouden.

Een voltooiing is een moment in ons leven dat een gedenkwaardige afsluiting betekent. Het is het einde van een oud hoofdstuk, en het begin van een nieuw.

Voltooiing betekent niet dat we iets of iemand met geweld uit ons leven moeten verwijderen. Het gaat er niet om iets te herstellen.

Het gaat er eigenlijk om dat we begrijpen dat we op een punt in ons leven zijn gekomen waar bepaalde contracten, geloften en verplichtingen die we met bepaalde mensen, plaatsen, ervaringen en onszelf hebben gehad, zijn vervuld.

Voltooiing betekent dat we ervoor gekozen hebben niet weg te lopen en iets te vermijden wat ongemakkelijk of eng voor ons voelde, maar dat we de uitdagingen die we moeten aangaan, voluit aangaan.

We hebben onze lessen geleerd en hoeven die ervaring niet langer opnieuw in ons leven op te doen.

Voltooiing kan zelfs plaatsvinden tussen Zielsfamilieleden en Zielsverwanten. Deze lijken het moeilijkst te zijn voor de meeste mensen, omdat we ons kunnen herinneren dat we ons ooit zo verbonden voelden met deze prachtige Geesten.

Wanneer een voltooiing op Zielsniveau plaatsvindt, blijft er nog steeds liefde over. Als er minder dan liefde overblijft, is de voltooiing nog niet volledig bereikt.

Als jij iemand bent die op dit moment een voltooiing ervaart, weet dan dat je precies bent waar je op je reis hoort te zijn.

Tijden als deze helpen ons alles in perspectief te plaatsen, en helpen ons de zegeningen in ons leven te waarderen.

Zodra een voltooiing plaats vindt en de integratie heeft plaats gevonden dan hebben we ruimte gemaakt voor nieuwe avonturen.

Op naar de fantastische nieuwe avonturen, mijn vriend!

Tot de volgende keer,

Wonderbaarlijk de Jouwe,

Emmanuel

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org