Hoe kan ik bijdragen aan een nieuwe wereld?

Hoe kan ik bijdragen aan een nieuwe wereld? 

Door Ella Ster 7 december 2020

Veel mensen vragen zich af: hoe ga ik dan bijdragen aan een nieuwe wereld? En hoe moet ik nu met allerlei zaken omgaan? Ook zijn er veel mensen die zeggen: maar hoe voorkom ik dat ik een vaccin moet nemen? Wat moet ik doen als mijn werkgever me tot een test of vaccinatie verplicht? Hoe ontloop ik de “mondkapjesplicht”? Hieronder vele praktische tips hoe je jouw creatiekracht nu het beste kunt inzetten.

Al die vragen zijn heel begrijpelijk. Maak echter een verschil tussen wat NU al speelt en wat nog niet aan de orde is. De ‘Mondkapjesplicht’ is per 1 december ingegaan, maar het laten testen, de vaccins en de gevolgen van niet vaccineren zijn eigenlijk vragen over de toekomst. Dus als je je nu al bezig houdt met mogelijke zaken in de toekomst, in hoeverre geef je daar (onbewust) dan al energie aan? In hoeverre visualiseer je door je gedachten eigenlijk een tijdlijn die je niet wilt? Wat zou het opleveren als je voor jezelf een tijdlijn in gedachten houdt waarin je vrij en soeverein bent? Dat je vertrouwt op een positieve 5D wereld, een wereld van liefde in plaats van angst?

Je leeft in het NU moment en NU is er nog geen sprake van heel veel zaken. De aankomende maanden kan er zoveel gebeuren, dus waarom zou je je nu al zorgen maken om iets waarvan je helemaal niet weet dat het zover komt? Het ego wil je graag naar de toekomst en het verleden trekken en dan vooral gericht op zorgen en angsten … “Wat als …”.

Meer lezen >>>