Wereld in beweging – 9

WERELD IN BEWEGING – 9
11 februari 2020   eliaslimusemmanuel

OVER: Nieuwe storm op komst – Vrije energie – 5G en het Coronavirus – Trump’s ‘vredes’plan – Vreemde signalen uit de ruimte – Alles komt aan het Licht

Storm Dennis op komst

Voor het komend weekend wordt er weer een nieuwe storm verwacht, volgens Britta van Gendt, van Weer.nl.

Zij verwacht dat we zaterdag al veel wind kunnen verwachten, dat het dan steeds harder gaat waaien en dat er zondag weer windstoten en regen bij gaat komen. “Maak dan je borst maar nat ”, vindt van Gendt.

Hoe dan ook, misschien loopt het zo’n vaart niet, en zo ja, met de aanwijzingen van de Geestelijke Wereld kunnen we dan weer proberen de kracht van de storm te verminderen.

Ik zou het overigens fijn vinden om te weten wat de ervaringen van de mensen geweest zijn, die er afgelopen zondag mee aan de slag zijn gegaan, dan kan ik die reacties nog in een artikel vóór zondag anoniem, natuurlijk, met alle lezers delen.

mail@elias-medium.info

Wat mij betreft: ik heb bewust gewacht tot de storm in Zutphen heel, heel heftig zou worden, maar dat werd het niet. Natuurlijk bulderde en loeide hier ook wel,  maar niet tot het punt dat ik voelde dat het echt tijd werd om er in te duiken. Uiteindelijk heb ik me dan toch met de geest van de storm verbonden en deze keer voelde ik dat ik gewoon de energie van  het geluid van de storm moest inademen om het door het zilveren kanaal naar de aarde te laten afvloeien. Het geluid verminderde dan steeds meer tot er niet veel meer van over was en het buiten relatief rustig wa