Wereld in beweging – 7

WERELD IN BEWEGING – 7

10 januari 2020  eliaslimusemmanuel

Over natuurrampen, ascentie, 

(5G)-straling en voorspellingen

De gedachten van het mensencollectief vormen samen een sfeer rond de aarde die van grote invloed is op het gebeuren op onze planeet.  De negatieve gedachten die heel veel mensen produceren en reproduceren dragen bij tot de verandering van het klimaat op aarde. Deze gedachten hebben invloed op de tektonische platen en die hebben weer invloed op de luchtlagen, maar ook op de bosbranden en op andere zaken.

Dus als we het klimaat willen veranderen, wat overigens niet zo gemakkelijk zal gaan, dan moeten we niet in de eerste plaats meer brandblusapparaten kopen, maar onze gedachten veranderen en daar alles op zetten. Natuurlijk zal uit andere gedachten ook een nieuw beleid groeien of voortkomen.

Om onze gedachten te veranderen moeten we eerst Liefde brengen, waar we ook zijn, in welke omstandigheden we ook verkeren, onder de mensen waartussen we ons bevinden. Dze Liefde zal verzachting brengen en het gesprek tussen mensen van verschillende gedachten kan dan weer worden opgenomen of voortgang vinden.

Het gesprek van mensen, die van gedachten verschillen is belangrijker dan het succes op korte termijn dat men door druk of macht kan bereiken. Het gesprek aan de gang houden is één van de redders van de mensheid, want zo groeit er langzaam begrip voor degenen die een andere mening zijn toegedaan.

Natuurrampen zijn een waarschuwing

De mens heeft God nodig en ook het stukje God in zichzelf  om te groeien, om de ziel te laten groeien. Dit is zo belangrijk dat het niet bij deze kennis mag blijven. Het gaat om zingeving in het leven en deze zingeving vloeit voort uit de verbinding met het Goddelijke. Zingeving, die uit de verbinding met het Goddelijke komt.  Zo ontdekken we de waarden die uit deze verbinding voortkomen en leren om die te vertrouwen en om ernaar te handelen.

Meer lezen >>>