Wereld in beweging – 6

WERELD IN BEWEGING – 6
7 december 2019 / Door eliaslimusemmanuel

 

 Over: onze verantwoordelijkheid voor het globale gebeuren – Nepnieuws en censuur – 5G – Basisinkomen  – Schilderijen en gedichten van Irene Peters – Klimaat – kinderen van de Nieuwe Tijd: Vandaag Alma Deutscher.

Vandaag

sta ik

op deze plek

in ieder opzicht

mezelf te zijn

Irene Peters – 2008

In feite is onze verantwoordelijkheid voor het globale gebeuren niet veel verschillend van die op persoonlijk vlak. Wij creëren onze werkelijkheid door onze gedachten, onze woorden, onze emoties, onze visualisaties en daden. Voor veel mensen gebeurt dat nog volledig onbewust.

De cellen van ons lichaam richten zich naar onze gedachten en emoties, tenzij we ze programmeren om een bepaalde richting in te slaan. De richting van healing, van herstel, van ascentie.

Ontwaakte mensen zullen niet snel negatief denken, spreken of emotioneel reageren omdat ze weten dat dit een impact zal hebben op hun eigen realiteit en toekomst. Integendeel, zij visualiseren de toekomst die ze willen leven,  kiezen er letterlijk voor, vertrouwen op het eindresultaat, maar leggen toch alles weer in Gods Hand: „Niet mijn wil maar uw wil geschiede.“

Meer lezen>>>