Wereld in beweging – 5

WERELD IN BEWEGING – 5

30 november 2019 / eliaslimusemmanuel

 NIEUWE FASE IN HET ASCENTIEPROCES –
KERSTVERHAAL en -GESCHENK

Na de vorige fase van het afwerken van de verdrongen emoties gaan we nu aan de slag met het scheppen van de werkelijkheid die we zelf vorm gaan geven. Wellicht is dat het leven, wat we altijd gedoomd hebben, waarvan we voelden dat het mogelijk moest zijn, maar hier op aarde tot nu toe niet hebben kunnen ervaren.

Dit diepe weten, van het bestaan van een samenleving, gebaseerd op onvoorwaardelijke Liefde en respect voor alles en iedereen, stoelt op ervaringen in andere levens, die wellicht plaats vonden in samenlevingen op andere planeten in een hogere dimensie.

Het is nu aan ons om die samenleving hier op aarde tot stand te brengen. Zoals altijd begint elke verandering op globaal vlak *1) bij onszelf. Het leven wat we willen leven kunnen we in enkele stappen realiseren. Natuurlijk overlappen de vorige en huidige fase elkaar. Hierbij een voorbeeld hoe we onze eigen werkelijkheid kunnen creëren:

Op persoonlijk vlak:

  1. KEUZE

Sluit je ogen, adem en ontspan. Vraag je af hoe en waar je zou willen leven en wat je zou willen ervaren op elk niveau. Dus welk werk je zou willen doen, waar je naar toe zou willen reizen. Van meet af aan nooit denken  “Daar heb ik het geld niet voor”. De nodige middelen komen vanzelf naar je toe, als je de juiste stappen zet en voor honderd procent vertrouwt in je eigen creatieve vermogens. Vraag je ook af hoe je wilt dat je lichaam er uit moet zien *2) of welk soort intieme relatie je zou willen leven. Dat laatste ook als je al een relatie hebt, want je kunt alles naar een hoger niveau tillen, met dezelfde of een nieuwe partner.

Meer lezen >>>