WERELD IN BEWEGING – 3

WERELD IN BEWEGING – 3

13 november 2019 eliaslimusemmanuel

 Over de 5G-meditatie – De schilderijen van Ivah – Vrede in het Midden Oosten – Wonen in een Tiny House – Plastic en augurken – Financiële crash voor de deur?

Door de zilvermeditatie aankondiging, kreeg ik meerdere reacties van lezers die mij vroegen om iets dergelijks te organiseren met andere thema’s, een goed idee, eigenlijk. Het zou inderdaad mooi zijn, als wij ons, om te beginnen en zonder te vechten, zouden inzetten voor een wereld vrij van schadelijke straling. Gewoon samen onze schepperskrachten gebruiken om een positieve wending te realiseren. Dat zal de Geestelijke Wereld ondersteunen. De Lichtwezens geven energie aan wat uit de ziel opwelt, maar nooit aan wat van het ego komt.

Ik heb mij astrologisch laten informeren voor een goed moment voor deze meditatie en het schijnt dat 22 december een idiaal tijdstip is

“We maken momenteel een nogal zeldzame samenstand mee : Saturnus, Jupiter, Pluto en de zuidelijke Maanknoop staan in december conjunct in Steenbok. Het wintersolstitium valt op 22 dec en nieuwe Maan op 26 dec. Dus al wat je doet rond die data wordt extra gestimuleerd.

Meer lezen >>>