Wereld in beweging- 21 Runt China de V.S.?

WERELD IN BEWEGING – 21

11 januari 2021 elias

Generaal Flynn: China heeft de verkiezingsfraude mogelijk gemaakt, en de Chinese Communistische Partij is al zo’n dertig jaar bezig met de V.S. over te nemen.

Was en is de hele V.S. verkiezing in feite een militaire operatie om de Cabal ten val te brengen?

Een Servische patriot levert onder ede nieuw bewijs van buitenlandse inmenging in de verkiezing – hij verbindt de CIA met een bedrijf dat eigendom is van generaal Petraeus. Over Dominion. Ook een bezoek van Hunter Biden komt ter sprake.

Elias: Niet alleen hebben de Illuminati in alle structuren van de samenleving in de V.S. kunnen infiltreren, maar kennelijk zijn ze ook zelf slachtoffer van infiltratie en wel door degenen die de Cabal willen vernietigen. Dat beloofd nog een geweldig schouwspel te worden.

Volgens de ‘New York Times‘ probeerde Nancy Pelosi het leger zover te krijgen om Trump af te zetten.

Pelosi: Trump mag nooit meer president worden

Lieve mensen, het zal jullie wel niet verbazen dat ik de laatste dagen mijn focus richt op de val van de Cabal. De dagen tot de 20e van deze maand beloven ons de ene verrassing na de andere te brengen. Na duizenden jaren geleefd te hebben onder het juk van deze relatief kleine groep mensen zijn we nu toeschouwers van en deelnemers aan het ontmantelen van deze duistere macht. Toeschouwers omdat er elke dag nieuwe schokkende feiten aan het Licht komen en deelnemers omdat we door het blijven in ons centrum onze trilling hooghouden en daardoor het Licht uitstralen dat hard nodig is om alle duistere structuren versneld te doen omvallen. Maar ook door onze stem te laten horen en te delen met anderen wat we weten met die daarvoor openstaan.

Ik ontvang veel informatie direct uit de V.S of van vrienden in Europa die toegang hebben tot bepaalde bronnen die niet makkelijk te vinden zijn.

Meer lezen >>>