Wereld in beweging – 16 

WERELD IN BEWEGING – 16 

Over: Het is een bijzonder spannende tijd. Wij weten hoe de huidige ‘strijd’ tussen de krachten van het Licht en de duisternis eindigt. Maar toch, de weg naar de uiteindelijke bevrijding van het juk en de ascentie naar de vijfde dimensie van bewustzijn blijft spannend. – Aanrader: Ook Christina zegt in haar laatste boek dat uiteindelijk alles goed komt – Financierde Zuckerberg de fraude? – Wat kunnen we concreet doen?

Zoals ze onlangs van ‘boven’ zeiden: “Kijk je alleen naar het Licht dan mis je de helft van het spel.” Om te begrijpen hoe DEEP STATE in Nederland te werk gaat, hoeven we maar even te kijken hoe ze het in de V.S. voor elkaar kregen. Voor mensen, die zin en tijd hebben om er echt diep in te duiken, die vinden in de verdere tekst links naar veel meer informatie. Maar vaak hebben we ook genoeg door een samenvatting en zien dan wel wat er al dan niet resoneert met onze innerlijke waarheid, met ons gevoel en of we er al dan niet meer van willen weten. 

Wat Nederland betreft, de methode van DEEP STATE is het bespioneren van mensen om hun aansluitend te kunnen chanteren en ze zo te dwingen om hun agenda uit te voeren. Zo hebben ze wereldwijd mensen op sleutelposities kunnen plaatsen om de nieuwe wereld orde te kunnen vestigen. We hoeven maar te kijken welke machthebbers of politici zich hier vóór het volk inzetten of zich tegen het volk keren. Wie waren er ook weer vóór het invoeren van de mondkapjesplicht dat geen wetenschappelijke onderbouwing kent, maar toch een (duister) doel: ‘gedragsbeïnvloeding’ dient.

Meer lezen >>>