Stargate naar ons hoger beustzijn – onze volgende stap?

STARGATE NAAR ONS HOGER BEWUSTZIJN – ONZE VOLGENDE STAP?

22 maart 2021 elias

We leven in een tijd waarin we voortdurend worden uitgenodigd om onze trilling te verhogen. Dit om ons immuunsysteem te versterken zodat we niet meer vatbaar zijn voor de aanvallen van de Cabal, maar ook om een hogere frequentie op te bouwen om te kunnen ascenderen.

Alcazar wordt hier gechanneld door Prageet en Julieanne en stelt een heel nieuwe benadering voor om stap-voor-stap onze trilling te verhogen, om één te worden met ons hoger bewustzijn dat hij ‘super bewustzijn’ noemt en om nu al de energieën van de vijfde tot en met de twaalfde dimensie in ons energiesysteem te kunnen brengen. Voor zover ik weet is dit de eerste keer dat een dergelijke benadering wordt voorgesteld. Ik ben ermee aan de slag gegaan en ben er heel enthousiast over.

Het bijzondere aan deze benadering is dat je in feite niets anders moet doen dan te ontspannen, de energieën uit te nodigen en het gewoon laten gebeuren.

Prageet liet weten dat er wereldwijd honderden mensen deelnemen die zich telkens met elkaar verbinden voor de feitelijke channeling begint. Al deze mensen werken met een zogenaamde Stargate, een bijzondere constructie die je in de afbeelding hieronder kunt zien en die je gewoon om je heen kunt visualiseren. Door onderling te verbinden is een sterk morfisch veld ontstaan waarop je ook een beroep kunt doen als je wat extra energie nodig hebt. Dat energieveld is voor mij heel sterk voelbaar en versterkt al meteen mijn eigen trilling.

Meer lezen >>>