PLEJAADSE VISIE OVER CRYPTO EN ONS FINANCIEEL SYSTEEM

PLEJAADSE VISIE OVER CRYPTO EN ONS FINANCIEEL SYSTEEM

13 september 2021elias

In onze vorige vragen aan de groep mensen uit de Plejaden ging het over gezondheidsproblemen en Covid. We vroegen ook hoe zij de toekomst van ons financieel systeem en met name die van Crypto currency zien.
Deze mensen, waaronder een van haar begeleiders op aarde, ontmoette mijn cliënte tijdens haar astrale reis naar haar thuisplaneet voor advies en healing in verband met haar migraine.

Elias: Er zijn stemmen die zeggen dat Cryptocurrency in feite ontworpen is als tegenhanger van het Fiat-systeem en anderen zijn van mening dat het door de Illuminati gecontroleerd wordt die er op elk moment de stekker kunnen uittrekken. Hoe zien zij dat?

Ze zeggen dat de Cabal wanhopig kan worden en dat het inderdaad mogelijk kan zijn dat de stekker er uitgaat, maar dat zal niet zozeer alleen Crypto betreffen, maar het hele systeem. Het gaat dus niet alleen over Crypto, maar het kan goed zijn dat ze een black-out maken van het hele internet. Daar Crypto momenteel overal geïmplementeerd wordt, proberen ze grip te krijgen op het systeem, waar ze tot nu toe geen toegang toe hadden. Dat is het, wat ze aan het doen zijn. Ze kunnen het niet meer wegkrijgen, maar enigszins willen wegpoetsen. Er zijn te veel belanghebbenden, momenteel ook van de elite die in het systeem zelf verweven zijn. Maar, wat ze willen is, dat alles gecontroleerd kan worden, dus ook Crypto. Ze zeggen dat Amazon het zal gaan implementeren, Apple, Twitter, al die grote bedrijven, Google en dat doen ze zodat wij onze Wallet-adressen aan hun kunnen geven. Dan hebben ze zicht op wat er gebeurt op alle rekeningen. Waar vandaan en waar naartoe? Maar, wanneer je nergens je Wallet-adres bekend maak, zal het altijd lastiger voor hun zijn. Maar als ze het echt zouden willen, kunnen ze alles traceren.

E: Wat adviseren ze? Nu stoppen met Crypto of kunnen mensen er gewoon mee doorgaan?

Meer lezen >>>