PLEJAADSE VISIE OVER COVID

PLEJAADSE VISIE OVER COVID

11 september 2021elias

Er zijn stemmen, ook via channelings, die zeggen dat Lichtwezens het negatieve uit de vaccinaties hebben gehaald, terwijl je toch nog veel mensen om je heen ziet ziek worden en sterven na gevaccineerd te zijn.

Hoe zien jullie dat? Dat was mijn vraag aan het groepje mensen van de Plejaden, van wie mijn cliënte antwoorden kreeg op een aantal vragen over het waarom van haar migraine, er zelfs een healing mocht ontvangen en dat op de planeet waar ze in feite vandaan komt en nu even op bezoek is.

Ze zeggen dat je geen vaccin moet nemen er kunnen wel situaties komen waarin we werkelijk in een gedwongen toestand komen, maar niet zolang het een keuze is voor een baan, maar dat het mogelijk is dat ze kunnen langskomen met een geweer tegen je hoofd, dat dit een mogelijk scenario kan zijn. Maar ook dat we moeten vertrouwen dat we in contact staan met ons innerlijk weten, zodat we weg zijn op het moment dat ze eventueel komen, als dat scenario zich zou ontvouwen.

E: Dan moeten we onderduiken zoals onder de Tweede Wereldoorlog.

Ja, ze zullen alles uit de kast halen, zeggen ze, ze zullen het proberen.

E: Er is zeker ook een andere tijdlijn waar het niet zover komt, toch?

Ja, dat kan. Het hangt allemaal af van wat we met z’n allen, dus collectief besluiten om te doen. We moeten ons allen opstellen ten aanzien van deze ziekte. Het is niet zo dat het vaccin ongevaarlijk is, maar je kunt bepaalde stoffen, die je ingespoten krijgt, deels ongedaan maken, maar niet alles, niet alles en dat is desastreus voor je genen en cellen. Maar, er zullen wereldwijd toch heel veel mensen zijn, die niet gevaccineerd worden en dat zijn dan de bewoners van de Nieuwe Tijd, van de Nieuwe Aarde.

Meer lezen >>>