Over geloven en geloven en MagentaPixie

OVER GELOVEN EN GELOVEN en MAGENTA PIXIE

24 februari 2021 door elias

Zoals ik het zie zijn er twee vormen van geloven, het ene is gebaseerd op een diep innerlijk weten en dat gekoppeld aan een rotsvast vertrouwen vormt daarom een echte basis van zekerheid in het leven. Het is in feite een zekerheid dat wat er ook op ons pad moge verschijnen dat dit altijd uitdagingen zijn om verder te kunnen groeien. Deze mensen hebben geen behoefte om anderen te overtuigen van de juistheid van hun inzichten. Ze delen wel graag hun wijsheid als ze daarom worden gevraagd.

De andere groep van gelovigen wordt gekarakteriseerd door het aannemen van andermans ideeën zonder te hebben nagetrokken of ze wel kloppen. De mensen van deze groep hebben vaak meer moeite met het accepteren van andere zienswijzen, want hun aannames vormen hun zekerheid, al zal ooit blijken dat dit een schijnzekerheid was. Ook krijgen ze graag gelijk in een discussie, zo niet tornt dat aan hun ‘zekerheid’, maar missen de moed om zelf onderzoek te doen.

Het is een uitermate boeiende fase van het ascensieproces waarin we zijn beland. Aan de ene kant lijkt de Cabal nog oppermachtig en worden de Corona maatregelen nog verscherpt en verlengd, langs de andere kant gebeurt er heel veel achter de schermen, zoals de Geestelijke Wereld ons steeds opnieuw laat weten. Natuurlijk kunnen de Witte Hoeden hun plannen niet aan de grote klok hangen, want de Cabal luistert mee.

De wetende gelovigen leunen daarbij rustig achterover, bekijken het gebeuren op het wereldtoneel van een afstand en weten dat alles gebeurt op het juiste moment. Natuurlijk moeten we ook actief zijn en de impulsen van onze ziel volgen, onze trilling hoog houden door meditatie, door dingen te doen waar we blij van worden, door veel in de natuur te gaan en een te worden met alles om ons heen, maar ook om steeds weer in dat gevoel van dankbaarheid te duiken voor alles wat we hebben en mogen ervaren. De slapende gelovigen daarentegen worden door de mainstream media steeds opnieuw in angst gedompeld en geloven wat corrupte politici en pseudo-wetenschappers hun aanpraten.

Meer lezen >>>