OVER DE HULP VAN DE GEESTELIJKE WERELD

OVER DE HULP VAN DE GEESTELIJKE WERELD

18 september 2022elias

Vandaag kreeg ik volgend bericht:

In mijn hart voel ik inderdaad een onwrikbare verbinding met God. Dat is gewoon mijn oerstevige basis. Ik word ook enorm beschermd bij de processen waar ik doorheen moet.

In de loop der tijd heb ik steeds meer inzicht kunnen verkrijgen in de reden waarom ik in mijn situatie zit zoals die is, waardoor ik aardig mijn weg kan vinden in mijn spirituele en fysieke groei. Maar dan nog zijn er momenten dat ik merk dat ik er moeite mee heb om de uitdagingen die ik voorgeschoteld krijg te omarmen. Gelukkig groei ik er steeds meer in. Heel mooi van jou met hoeveel Lichtheid jij je uitdaging kunt omarmen.

Een duidelijk teken van hoe ‘de energie op Aarde’ inderdaad aan het veranderen is. Zo hoopvol is dat.

Tenslotte wil ik nog een heel bijzondere ervaring delen, waarbij ik op een heel fysieke/materiële manier geholpen werd door mijn beschermengelen.

“Ik zat achter het stuur met in de auto mijn man en zoon. Het was aardig druk op de snelweg. Links van mij was een auto bezig mij in te halen toen ik opeens in de spiegel een andere auto zag opdoemen die bezig was om (tussen de eerder inhalende auto en mijn auto in) zijn eigen auto zodanig te manoeuvreren dat hij ons kon inhalen! Dat was gewoon onmogelijk want daar was geen ruimte voor!

Toen ik links over mn schouder keek zag ik dat de auto van die rare snuiter, die met een onmogelijke inhaalmanoeuvre bezig was, opeens helemaal transparant werd (!) waardoor hij ons zonder problemen toch kon inhalen.

Meteen toen hij ons voorbij was werd zijn auto als het ware met veel kracht naar voren gelanceerd. Het leek alsof hij uit een heel andere dimensie weer in onze dimensie terugkwam.

Voor mij was dit heel fysiek/materieel “getover” en een duidelijk bewijs dat niéts onmogelijk is.

Ik ben mijn beschermengelen dan ook heel dankbaar voor dit prachtige cadeau. Het helpt mij om temidden van mijn “persoonlijke leersituatie” vol vertrouwen de Liefde- en Lichtkracht te kunnen blijven vasthouden.

Elias: de wonderen zijn inderdaad nog niet de wereld uit, vooral als we dat weten, wat veel sterker is dan erin geloven.

Ik heb die dame onder meer geantwoord dat ik ook diverse ervaringen had die me met de hulp van de Lichtwezens uit benarde situaties redde.

Meer lezen >>>