MIJN BIJNA DOOD ERVARING

MIJN BIJNA DOOD ERVARING

6 april 2023 elias

Begin jaren tachtig, ik had toen mijn Healing Center in Brussel nog, kwam het befaamde Amerikaanse medium Joy Messick naar de stad en had ik een reading met haar.

Een van de opmerkelijke dingen die ze zag, had betrekking op de wijze hoe ik mijn lichaam later zou verlaten. Ze zei letterlijk: “Als je tijd gekomen is zul je in volle bewustzijn uit je lichaam stappen en niet afhankelijk zijn van ziekte of een ongeval om dat te kunnen doen..“

Onlangs, in een meditatieve toestand, bevond ik me plots in een prachtige omgeving van diepe Vrede en Liefde, waarvan de energie uitstraalde dat alles goed was, dat alles was, zoals het zijn moest en dat alles in een tijdloze rust en harmonie.

Ik bevond mij op het begin van een soort glijbaan, een koker en ik wist dat die naar gene zijde leidde en dat ik mij maar los hoefde te laten om mijn fysieke lichaam definitief te verlaten.

Maar ik voelde dat ik de keuze had om te blijven of om te gaan en besloot te blijven. Maar ik begreep ook dat ik die beslissing kon wijzigen, no big deal, het was een plek die hiervoor beschikbaar bleef en waarnaar ik op elk moment kon terugkeren.

Toen ik nadien met de Geestelijke Wereld, onder andere met Jezus, met diverse Engelen en Aartsengelen sprak, werd een en ander bevestigd en daar nog aan toegevoegd dat, wanneer ik zou kiezen om te vertrekken ik aan de andere kant gewoon verder zou werken om de mensheid op weg te helpen richting ascensie, maar vooraleerst blijf ik liever hier om verder te werken aan “Elias Weg naar Ascensie”

Meer lezen >>>