Med Beds: Toegang tot Hogere Genezing / Channeling door Kate Woodley

Med Beds: Toegang tot Hogere Genezing

26 maart 2021 elias

Channeling door Kate Woodley

Hier het origineel in het Engels

‘Med Beds’ zijn medische bedden met een buitenaardse technologie voor genezing van allerhande ziekten. Ze werken samen met de intentie en het bewustzijn van de ‘patient’ dat wel een zeker niveau moet hebben bereikt om goed te kunnen functioneren.

Voor degenen onder jullie die geïnteresseerd zijn om meer te begrijpen over de voortdurende inspanningen van Lichtwerkers om te helpen met de ascensie van de Aarde, geniet van deze gedetailleerde boodschap van De Galactische Federatie van Licht in samenwerking met Commandant Ashtar.

Ashtar:

Hallo, dit is Ashtar. En ik ben vergezeld door een paar andere leden van de Galactische Federatie. Het is altijd een genoegen om weer in jullie aanwezigheid te zijn.

Interviewer [Kare Heywood]: Met betrekking tot de medische bedden, zie je wanneer die technologie wordt vrijgegeven?

Ashtar: Er zijn al een paar medische bedden op jullie Aarde. Dit zijn wat wij zouden kunnen omschrijven als meer simpelere versies van de technologie die we buiten de planeet hebben. En de reden hiervoor is dat er een leercurve is. Om te leren moet iedere lichtwerker, medicus of gezondheidswerker eerst vertrouwd raken met een eenvoudiger concept en versie van het medische bed, voordat nieuwe technologieën en hogere aspecten van deze medische bedden beschikbaar kunnen worden gemaakt.

Nogmaals, dit gaat over langzame transformatie op een manier die verteerbaar en aanpasbaar is voor mensen. En dus worden op dit moment deze medische hulpmiddelen, de weinige die er op jullie planeet zijn, ontdekt – er is een leercurve. En naarmate de evolutie van de mensheid vordert, zullen er langzaam maar zeker meer medische bedden over jullie planeet worden geïntroduceerd.

Meer lezen >>>