MED BEDS IN DE NATUUR

MED BEDS IN DE NATUUR

De techniek, die ik gebruik voor regressies omvat het werken met een kristal dat hiervoor wel de juiste vibratie moet hebben en het stimuleren van het derde oog om makkelijker met het bewustzijn in het lichtlichaam te geraken.

Omdat je in je lichtlichaam echt vrij bent om te reizen, heb ik al een hele tijd een regressie vooraf laten gaan met het terugvoeren van mijn cliënt naar zijn of haar planeet van herkomst.

Dat was steeds een heel bijzondere ervaring, bijvoorbeeld het weerzien van vrienden en familieleden, het ervaren hoe een overvloedig gevulde tafel met de lekkerste gerechten zo uit het niets kon worden gematerialiseerd, het zien van het vertrek of aankomst van ruimteschepen, het ontmoeten van een van de eigen gidsen, of het ontvangen van een healing, nu ook in een Med Bed.

Het verblijf op de planeet van herkomst vonden mensen vaak zo interessant, dat ze er soms de voorkeur aan gaven wat langer op hun thuisplaneet te blijven, dan de reis af te breken voor de regressie naar een vorig leven Ze kwamen dan liever een andere keer terug om in die ‘vorige’ incarnatie op aarde te duiken.

Regressies en dus ook die reizen heb ik steeds persoonlijk ter plaatse gedaan en zelf met het kristal gewerkt, want het leek me niet mogelijk om dat op afstand te doen, temeer dat een eerste poging mislukte, maar dat was wel met een persoon met grote moeilijkheden om te visualiseren.

Een collega healer aan de andere kant van de oceaan, hoorde over dit werk en was heel geïnteresseerd om ook zo’n reis te  ondernemen. Daar kon ze natuurlijk niet voor naar hier komen en vroeg of het ook op afstand kon gebeuren. Ik ging akkoord om het te proberen, temeer omdat zij geen enkele moeite had met visualiseren en voor haar eigen werk heel goed was in het waarnemen van energiën. We kwamen overeen, dat mocht het niet lukken, ik in plaats daarvan, voor haar een aura- en en chakrahealing zou doen.

Het bleek dat zij geen enkele moeite had met de visualisatieoefeningen aan het begin van de sessie. Daarom kon ik haar vrij snel naar haar planeet begeleiden. We vroegen ook of haar gidsen haar reis zouden willen ondersteunen en dat was inderdaad het geval.

Meer lezen >>>