LICHTZUILEN

LICHTZUILEN

2 november 2021 elias

Er bestaat een plan van de Cabal dat nog niet zo in de openbaarheid is geraakt, dat niet minder ‘geniaal’ als alle anderen is, maar zeker hun duivelse bedoelingen wel heel duidelijk blootlegt.

Het plan is om iedere wereldburger dermate te manipuleren, dat de mensen op gewelddadige manier komaf maken met hun eigen regering. De nog slapenden zullen begrijpen in welke val ze zijn gelopen als de vaccins tot massale sterfgevallen leiden. De politici en wetenschappers die het spul aan de mensen hebben opgedrongen, zullen de schuld krijgen. En in het scenario van de Illuminati zullen de massa’s zo woest worden dat ze de overheidsinstellingen afbreken en de misdadigers, zoals dat tijdens de Franse revolutie vele adellijken overkwam, aan de lantarenpalen opknopen. Als ‘oplossing’ voor de chaos zou dan de wereldregering à la Schwab worden geïmplementeerd.

We hebben het hier over een bepaalde tijdlijn, een mogelijke toekomst. Maar hoe hoog ligt de waarschijnlijkheid van deze tijdlijn? Ik vroeg het aan de Geestelijke Wereld.

Jonah toont een beeld van boze mensen, maar daarbij ook een groep die dat niet is. Met name de gevaccineerde mensen zullen heel boos zijn. Van de ongevaccineerde mensen zullen sommigen kwaad zijn, maar niet allen, omdat die bewuster in het leven staan. Er zullen ook veel lichtwerkers zijn die aan de slag gaan om die woede te transformeren als het zover komt. Dan toont Jonah de aarde met overal lichtpuntjes die zich toch verspreiden. Heel veel mensen zullen overlijden en dat roept boosheid en verdriet op. Daarom is het voor ieder bewust mens een taak om alle gevoelens op aarde dan te kanaliseren.

Zelf krijg ik de opdracht om weer Lichtzuilen te gaan plaatsen om die gevoelens een plaats te geven. We moeten die overal op aarde gaan plaatsen en dat is heel essentieel. De Lichtwezens zeggen dat ze dan kunnen helpen. Ze kunnen weinig doen als we met hun geen verbinding maken.

Elias: “Ik werk al langer met Lichtzuilen, dat is al jarenlang een onderdeel van mijn seminars.”

Meer lezen >>>