LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 8

LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 8

15 november 2021 – Door Elias

De wonderlijke wegen van ons Hoger Zelf

Op weg naar onze ascensie zijn we bezig met het afwerken van onze verdrongen emoties, met het opruimen van onze blokkades, onze innerlijke processen of thema’s zoals Jezus ze noemt. Hoewel elk mens uniek is, gaan we vaak door dezelfde processen. Daarom kunnen we veel leren van de thema’s van anderen en hoe die werden afgewerkt.

Ons Hoger Zelf, onze eigen Goddelijkheid of ons hoogste bewustzijn, beslist uiteindelijk wat er wel of niet gaat gebeuren in ons leven en dat kan soms in conflict komen met de plannen van ons dagelijks bewustzijn.

Samenvattend kunnen we stellen dat het Hoger Zelf ons een weg kan wijzen naar iets wat we dolgraag zouden willen bereiken, omdat die weg door het enthousiasme en inzet leidt naar een veel hogere trilling die nodig is om iets heel anders te kunnen bereiken dan beoogd werd.

Stel dat je besluit om te ascenderen om de Nieuwe Aarde te kunnen ervaren en daar dan ook al het innerlijk werk, wat er voor nodig is, ook echt doet. Je Hoger Zelf zou je echter veel liever aan de andere kant zien, omdat je van daar uit met je inzet en enthousiasme veel meer kunt bereiken in het helpen van het tot stand komen van de Nieuwe Aarde, dan dat je dat vanuit 4D op aarde zou kunnen doen.

Je Hoger Zelf kent je veel beter dan je jezelf kent vanuit je dagelijks bewustzijn en kent je zelfs beter dan je ziel, dat deel van het Hoger Zelf dat is mee geïncarneerd. Het Hoger Zelf weet waartoe je in staat bent, wat je talenten en doorzettingsvermogen waard zijn.

Meer lezen >>>