LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 7

LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 7

14 oktober 2021 Elias

Op weg naar onze ascensie zijn we bezig met het afwerken van onze verdrongen emoties, met het opruimen van onze blokkades, onze innerlijke processen of thema’s zoals Jezus ze noemt. Hoewel elk mens uniek is, gaan we vaak door dezelfde processen. Daarom kunnen we veel leren van de thema’s van anderen en hoe die werden afgewerkt.

Voor ouders is het een drama als hun kind dreigt te sterven aan kanker. Dit kind is drieënhalf jaar oud en lijdt aan  leukemie. Bij moeilijke gevallen vraag ik de Geestelijke Wereld om raad.

Mijn gids:

“De ziel van het kind laat zich duidelijk zien en zegt ‘Ik heb mijn eigen weg. Ik moet met mijn aanwezigheid veel mensen raken. Sommigen komen eindelijk in hun processen door het contact met mij. Ik ben een ziel die mensen wakker schud.. Veel mensen om mij heen zijn inert en willen hun problemen niet oplossen. Ik help ze daarbij. Ik breng ze echt in beweging. Dit is mijn pad om te bewandelen. Ik moet mijn taak volledig uitvoeren. En als ik naar mijn ouders kijk, besef ik ook dat zij mij nodig hebben en dat ik bezig ben om hun zielenweefsel flink open te scheuren’.

De zielen van de ouders staan erbij en zeggen: ‘wij willen je beschermen, wij willen je helpen, maar wij laten je ook vrij. Als je wilt gaan, mag je gaan, als je wilt blijven, mag je blijven, we laten je vrij’. 1)*

De ziel van het kind spreekt:  ‘Dat is voor mij in ieder geval de basisvoorwaarde om te blijven. Als deze voorwaarde niet bestaat, moet ik zeker vertrekken’. Je kunt heel duidelijk zien dat het belangrijk is dat de ouders altijd goed accepteren en loslaten.

Meer lezen >>>