LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 6

LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 6

13 oktober 2021 elias

Op weg naar onze ascensie zijn we bezig met het afwerken van onze verdrongen emoties, met het opruimen van onze blokkades, onze innerlijke processen of thema’s zoals Jezus ze noemt. Hoewel elk mens uniek is, gaan we vaak door dezelfde processen. Daarom kunnen we veel leren van de thema’s van anderen en hoe die werden afgewerkt

Er komen regelmatig mensen om raad voor hun relationele problemen. Liefde is dat, wat we in werkelijkheid zijn, maar dan hebben we het over onvoorwaardelijke liefde en dat moeten we veelal nog vanuit onze kern activeren.

Deze man heeft net een relatie achter de rug en heeft een vrouw ontmoet waarvoor zijn hart weer open gaat.

Na een aura- en chakrareading, waarbij ik zag dat de wonden vanwege het afbreken van zijn vorige relaties nog niet geheeld waren, zei ik hem het volgende:

“Je hart is inderdaad weer even open gegaan, maar de wonden, die zijn ontstaan door het verbreken van je vorige relatie heb ik nog kunnen waarnemen. Je bent ook met dergelijke pijn in deze incarnatie gestapt, pijn uit verbroken relaties in andere levens.

De vorige partner heb je in je leven geroepen om je aan die oude wonden te herinneren, zodat je nu alle pijn in een keer kunt oplossen. Het is steeds dezelfde trilling, die hartenpijn en als je je daar in die vorige levens niet mee hebt kunnen confronteren omdat ze toen te heftig was, dan heb je nu, in dit leven besloten om er komaf mee te maken, zodat je die innerlijke spanning kwijtraakt en ook in staat bent om te ascenderen, want die pijn kun je echt niet meenemen.

Je kunt natuurlijk stappen zetten in de richting van die nieuwe vlam. Maar ergens twijfel je of je wel die kant moet opgaan, anders was je niet met je vragen naar me toe gekomen.

Meer lezen >>>