LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 5

LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 5

11 oktober 2021 elias

Op weg naar onze ascensie zijn we bezig met het afwerken van onze verdrongen emoties, met het opruimen van onze blokkades, onze innerlijke processen of thema’s zoals Jezus ze noemt. Hoewel elk mens uniek is, gaan we vaak door dezelfde processen. Daarom kunnen we veel leren van de thema’s van anderen en hoe die werden afgewerkt.

Een cliënt had moeite om zijn leven bewust vorm te kunnen geven. Zijn visualisaties misten kennelijk de kracht om ze in de materie te kunnen verwezenlijken. Ook waren er conflicten met collega’s op zijn werk.

Ik vroeg mijn gids om hulp en meer inzicht voor deze mens en hier zijn raadgevingen:

“Wanneer je met speciale beelden en visualisaties werkt, is een evenwichtig lichaamssysteem belangrijk. Bewust ademen helpt om een betere schepper van je eigen werkelijkheid te zijn. Dit wil zeggen, het gaat niet echt om het inademen, maar om een bepaald ritme van inademen. Als je bewust in- en uitademt, voel je je goed. Op deze manier wordt het lichaam naar een ander trillingsniveau getrokken en krijgen je innerlijke beelden kracht. Het gaat altijd om acceptatie en dat je altijd voor God buigt en zegt: het is niet mijn wil maar Uw wil geschiede. Wat hier moet gebeuren is niet wat ik zoek, maar wat U zoekt.  En zo is er altijd vrijheid. Door een regelmatig ademhalingsritme kom je heel bewust in de vrijheid dat je eenvoudigweg aanvaardt wat is. En daardoor versterk je jouw visualisaties. We kunnen duidelijk zien dat mensen altijd op zoek zijn naar bepaalde waarden. Neem een stap op zij en blijf even staan.

Meer lezen >>>