LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 4

LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 4

9 oktober 2021 elias

Op weg naar onze ascensie zijn we bezig met het afwerken van onze verdrongen emoties, met het opruimen van onze blokkades, onze innerlijke processen of thema’s zoals Jezus ze noemt. Hoewel elk mens uniek is, gaan we vaak door dezelfde processen. Daarom kunnen we veel leren van de thema’s van anderen en hoe die werden afgewerkt.

Hier weer over mijn eigen processen, over liefde en spiegels in relaties. Maar ook over het loslaten van verwachtingen of verbindingen en over de uitdaging om steeds authentiek te blijven.

Na twaalf jaren samenzijn stierf mijn partner in mijn armen. Zij overleed aan kanker en ik heb haar niet kunnen helpen, want als de ziel besloten heeft om te vertrekken, dan kunnen alle healers van de wereld samen dat niet voorkomen. Met anderen is het wel gelukt om die ziekte te overwinnen, maar met haar en mijn broer niet.

Kort na haar overlijden hadden we weer contact wat resulteerde in de voortzetting van onze liefdesband die met toestemming van de Geestelijke Hiërarchie, vierenhalf jaar heeft geduurd.

Na enkele jaren diende er zich een nieuwe, mogelijke relatie aan. Jezus reageerde hier als volgt op:

JEZUS: “Mijn hart schreeuwt het uit, ik weet dat ik hier op de juiste plaats ben. Er is nog veel voor mij om te herkennen. Maar ik kan alleen stap voor stap gaan met mijn hart. En ik moet ook in de gaten blijven houden wat er aan de andere kant gebeurt. Veel spiegels worden me hier getoond. Enkele spiegels zijn erg pijnlijk, andere zorgen ervoor dat ik kracht en energie verlies. Met sommige spiegels stortte ik vroeger steeds weer in. Dat wil ik nu niet meer.

Meer lezen >>>