LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 3

LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 3

7 oktober 2021elias

Op weg naar onze ascensie zijn we bezig met het afwerken van onze verdrongen emoties, met onze innerlijke processen of thema’s zoals Jezus ze noemt. Hoewel elk mens uniek is, gaan we vaak door dezelfde processen. Daarom kunnen we veel leren van de thema’s van anderen en hoe die werden afgewerkt.

Sinds zestien jaren word ik intensief door de Geestelijke Wereld begeleid. Mijn belangrijkste leraren waren en zijn Jezus, mijn eigen ziel en sinds kort een nieuwe gids met de naam Jonah.

Die begeleiding bestond en bestaat er in om me met mijn schaduw te confronteren zodat ik dan mijn innerlijke processen kon en kan afwerken. Zo ben ik in die jaren door heel wat processen heen gegaan. De raad die ik heb gekregen heeft me steeds getoond wat er op mijn bord lag en heeft me verder geholpen door die raadgevingen op te volgen. Hierdoor kon ik telkens de situaties en mijn leven in positieve zin veranderen.

Hier gaat het over om voor muren te staan, om onze intuïtie te vertrouwen, om hoe we soms bij nieuw ingeslagen wegen voor grote uitdagingen komen te staan die ons aan het twijfelen kunnen brengen en hoe we daar het beste mee om kunnen gaan.

Mijn ziel: “Vroeger waren mijn benen geketend. (Dit door de structuren die ik zelf had opgebouwd en die me beperkte in mijn vrijheid en me ook blokkeerde om nieuwe wegen te ontdekken. Ik hield er een strakke agenda op na en plande mijn werk, seminars en reizen soms een jaar op voorhand). Elke beweging was vermoeiend voor mij. Maar nu voel ik heel duidelijk dat alle oude ballast loskomt.  Ik ben vrij geworden.  En deze vrijheid wordt nog intenser.  En ik merk ook dat er veel zwaarte van mijn ziel valt, dat ik echt vrij kan ademen. En dat wanneer ik in contact sta met mijn ziel, er een absoluut sterke stroming is.  Het wordt nog intenser.  Ik merk duidelijk dat blokkades zijn opgeheven en dat ik met gemak het innerlijke contact kan aangaan. En dat ik door dit innerlijke contact in staat ben om ook onmiddellijk de zielenmatrix van individuele mensen kan waarnemen om hier, in die matrix, met toestemming van het Hoger Zelf van de persoon in kwestie, veranderingen te kunnen bewerkstelligen.

Meer lezen >>>