LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 2

LEREN VAN DE PROCESSEN VAN ANDEREN – 2

3 oktober 2021elias

Op weg naar onze ascensie zijn we bezig met het afwerken van onze verdrongen emoties, onze innerlijke processen of thema’s zoals Jezus ze noemt. Hoewel elk mens uniek is, gaan we vaak door dezelfde processen. Daarom kunnen we veel leren van de thema’s van anderen en hoe die werden afgewerkt.

Ik begin altijd met een aura- en chakrareading. Zo zie ik welke de blokkades zijn waar de betreffende mens zelf al bewust van is en welke niet. Vaak is dat genoeg om die thema’s met een diepe reiniging, healing en herstructurering van het energiesysteem af te werken. Zijn er nog specifieke vragen over hoe ik het healingproces optimaal kan begeleiden, kan ik die aan een van mijn gidsen voorleggen, zoals in het volgend geval:

Ouders nemen contact met mij en vragen hulp voor hun hooggevoelige, 20-jarige dochter, een perfectioniste. Zij heeft een zekere wijsheid, maar begrijpt de wereld niet, concentreert zich slecht. Ze houdt niet van het schoolsysteem, maar wil toch het diploma. Zij is zeer kritisch en analyseert duidelijk wat zij in het leven tegenkomt. Ze heeft moeite met autoriteit en irrationaliteit. Ze maakt zich snel zorgen.

Foto: Molnár Bálint

Zij ziet vaak alleen de negatieve kant en voelt zich niet begrepen. Ze heeft haar relatie beëindigd en lijdt er zeer onder en meent dat haar ouders er voor haar niet zijn.

Zij heeft een aantal sessies met therapeuten gehad, maar kan zich daar niet in vinden en wil nu geen therapie meer. Haar ouders denken dat ze momenteel in een negatieve spiraal zit waar ze uit zichzelf niet uit kan komen.
Ze vragen wat ze kunnen doen om haar dochter te helpen.

Meer lezen >>>