Impact wereldwijde meditatie

IMPACT WERELDWIJDE MEDITATIE

8 januari 2020 eliaslimusemmanuel

Op zondag 22 december om 21u hielden wij een eerste wereldwijde meditatie en wel voor een wereld zonder gevaarlijke straling.

Ik vroeg aan de Geestelijke Wereld wat dat voor resultaat heeft gehad:

“De impact van de meditatie was reëel. Dat betekent, meer mensen zijn gaan nadenken, meer mensen zijn er over gaan praten, andere mensen hebben er dan weer over gehoord en hebben er over gelezen. Dus de impact was reëel en we voeren hierboven, mag ik zeggen met enige humor, een vreugdedans uit om zoveel mooi werk.

Je hebt harten aangeraakt, harten geopend en het oog van de wereld gedurende een tijdje weer wat verder geopend en het inzicht bij de mensen doen groeien.

Natuurlijk is het werk nog lang niet gedaan, maar daarover gaat het helemaal niet. Het gaat eerder over de weg dan over het praktische resultaat. De vrijheid, die je genomen hebt om deze meditaties te starten, is van cruciaal belang omdat ze je spontaniteit kunnen sturen, je spontaniteit kunnen verhogen en de spontaniteit meer in je leven kunnen brengen. Dat brengt ons gelijk op het thema van welke onderwerpen kunnen we nog aansnijden om in de toekomst Wereldhealings te organiseren.

Meer lezen >>>