HET GAAT HEEL PITTIG WORDEN

HET GAAT HEEL PITTIG WORDEN

Bij het laatste gesprek met mijn gids Jonah (van Sirius) vroeg ik om zijn zienswijze over de komende tijd op aarde.

Jonah: Jullie gaan een pittige tijd tegemoet en zullen op de proef worden gesteld om in de eigen waarheid te blijven en te gaan staan voor waar je in gelooft. Het gaat heel, heel pittig worden.

Elias: Er is ook altijd gezegd, dat er een achterdeur zal blijven openstaan, wat er ook moge gebeuren.

Jonah: Dat klopt. Daarbij is het wel essentieel dat de verbinding met je ziel goed is en dat is van heel, heel grote belang om dan de aanwijzingen te kunnen volgen. Voor mensen waarvan de verbinding minder is, maar waarvan het wel de bedoeling is dat ze blijven, zal het op andere manieren gaan. Ze zullen in ‘toevallige’ situaties terecht komen, waarin ze als het ware geleid worden. Er gaan veel mensen vertrekken.

Elias: Ja, we weten dat ze voor dat pad gekozen hebben om nog meer ervaringen in de dualiteit te kunnen maken. Ondertussen stellen we vast dat de transportketens beginnen uiteen te vallen. Er zullen binnenkort ook wel grote tekorten aan voedsel ontstaan. Heel veel mensen zullen niet voorbereid zijn en honger gaan lijden. Degenen die een voorraad eten hebben aangelegd kunnen wel wat mensen helpen, die aan de deur gaan kloppen, maar kunnen onmogelijk alle hongerigen uit de omgeving voeden, zelfs als ze dat zou willen doen …

Foto: NewsMax

Jonah: De mensen die wat voorraad hebben moeten ook niet aan iedereen vertellen dat ze dat hebben, dat zou onverstandig zijn. Want mensen, die in paniek raken kunnen dingen doen vanuit hun oerinstinct, die je niet kunt voorzien. Probeer wel de mensen in je omgeving voor te bereiden, je naasten in te lichten, dat ze echt eten moeten inslaan. Er staat een zware periode van een maand of vijf zes te wachten. Er zullen ook heel veel mensen ziek gaan worden van de vaccinaties. De mensen hebben hier geen idee van, vanuit hun bewustzijnsniveau en ook niet van de honger die ze gaan hebben, wat er weer voor gaat zorgen dat ze dingen in een ander perspectief gaan zien. Het zal heel heftig worden voor veel mensen.

Meer lezen >>>