HET GAAT ER OM NIETS TE VERWACHTEN

HET GAAT ER OM NIETS TE VERWACHTEN

14 juni 2023 elias

Na mijn MedBed behandeling door Adama in Telos, werd ik deze keer weer naar Sirius geleid waar Jezus op me wachtte in de grot met wanden van kristallen voor eenzelfde geneeswijze. Na de healing sprak hij: “Je hebt het beste gemaakt van de situatie met je kanker, maar het is je verwachting dat dingen zouden gebeuren, dat je zag dat het niet gebeurde, zoals het overgaan binnen een korte periode. Het is een les om je volledig open te stellen en niets te verwachten en het leven te nemen zoals het komt.

Het leven komt altijd anders dan verwacht wordt en dat zijn ook de lessen die daaruit geleerd kunnen worden. Het is niet zo, dat je niet gaat vertrekken, maar daar werd nooit een tijd aan verbonden. Die tijd heb je er zelf aan verbonden. Ik zie ook dat je bezig bent met alles af te ronden in je laatste fase van je leven. Er is wel licht en ruimte en je zult weten wanneer je gaat vertrekken, je zult het voelen. We kunnen niet specifieker zijn. Je zult gewoon moeten kijken hoe het leven zich voor je ontvouwt, maar het is heel goed om alles af te ronden waar je mee bezig bent en je bent er heel goed mee aan de gang, dat wil niet zeggen dat je vanavond al zult vertrekken. Geniet van het leven zoals het komt.

Laat alles los, alles wat je nog denkt te moeten. Alle dingen die spanningen, en stress meebrengen, wat je nog van plan was: laat het los. Doe wat je hart je ingeeft, wat je leuk vindt, waarvan er een lach op je gezicht verschijnt. Geniet van je laatste tijd op aarde.

Elias: “Ik heb nog last van mijn voeten.”

Jezus: “Voor je voeten: je bent een kanaal wat transformeert, waardoor je ook ziek bent geweest en bent. Dat is de reden waarom het niet goed meer doorstroomt bij de voeten. Wat je in feite nodig hebt, is Kate om een sessie vragen, om helemaal schoon te worden, zodat alles mooi getransformeerd wordt en je weer verder kunt. Anders wordt het op een gegeven moment te erg. Daar gebeurt zoveel traumatische ervaring wereldwijd, dat komt bij je binnen en probeert dan een uitweg te vinden door je voeten.”

Elias: “Ik doe dagelijks mijn aardingsoefeningen en loop zoveel mogelijk in de natuur.”

Jezus: “Als je dat niet gedaan had, was het veel erger geweest. Het is heel goed dat je dat doet.

Je hebt ontzettend veel afgerond van alle oude stukken in dit leven. Je kwam heel anders dit leven in. Je werk mag je nu loslaten. Zonder je werk doe je ook al heel veel, gewoon door er te zijn. Dat realiseer je je niet genoeg. Ieder mens is energie en die energie straal je uit naar iedereen en alle wezens in je omgeving. En dat kan heel helend zijn. Je hoeft niet te werken, je moet gewoon zijn.

Wat denk je eigenlijk wat je yogi’s deden, die in grotten gingen zitten? Die hielden de energie van de aarde hoog. Daarom is het belangrijk om te genieten. Alles wat er gebeurt en aan de oppervlakte komt maakt dat we talrijke van die ’yogi’s‘ nodig hebben. Er zijn veel mensen op aarde, die ieder op een eigen manier de energie van de aarde hoog houden. Ze zijn ontzettend belangrijk of ze al dan niet behulpzaam zijn voor mensen. Het is essentieel dat die mensen er zijn om de energie hoog te houden en jij bent er een van. Dat was je ook toen je mensen hielp. Het helpen van mensen was toen belangrijk en dit is wat momenteel essentieel is. Het gaat er nu om je gewoon fijn te voelen, goed te aarden, eigenlijk gewoon gelukkig te zijn.”

Elias: “Ik doe ook dagelijks de Stargate meditaties om mijn trilling hoog te houden.”

Jezus: “Dat helpt absoluut ook. Heb je nog vragen?”

Elias: “Ja. Kan ik de groep mensen, die nu nog van mij healing op afstand ontvangen van de Engelengroep en mijn Hoger Zelf nog uitbreiden?”

Jezus: “Niet doen, dat uitbreiden ook loslaten.”

Elias: “Als ik het goed begrepen heb, is dat mijn verwachting om spoedig over te gaan, in feite mijn spoedige overgang in de weg stond.”

De reactie van Jezus: hij lacht. “Het gaat erom niets te verwachten.”

Meer over Elias