EVEN TERUG NAAR JE EIGEN PLANEET VOOR HEALING?

EVEN TERUG NAAR JE EIGEN PLANEET VOOR HEALING?

10 september 2021 / Door Elias

Astraal reizen naar je verleden, naar de planeet waarvan je gekomen bent of misschien andere sterrenstelsels bezoeken?

Begin jaren tachtig heb ik even met hypnose gewerkt voor regressie, maar dat lag me niet echt. Dan kwam ik een methode op het spoor die werkte met massage en stimulatie van het derde oog. Dat ging me veel beter af, heb er mee geëxperimenteerd, ook door het te combineren met kristallen en vond het geweldig interessant. Het lukte me niet alleen om mensen hun trauma’s uit andere incarnaties te laten herbeleven maar kon ze ook begeleiden om met hun lichtlichaam hun eigen of een verre planeet te bezoeken, waar we soms met de meest ongewone bewustzijnsvormen werden geconfronteerd.

Ik herinner me een planeet waar de bewoners een lichaam van kristal hadden, kristallen waren. En dat met een veel heel hoger bewustzijn dan waar wij, aardemensen in die tijd over konden beschikken. Ik weet niet meer wat ze ons vertelden, maar het waren een serie raadgevingen waar we toen heel blij mee waren.

green and yellow glass decor

Een cliënte zag zich in een klein voertuig, dat ze met haar geest bestuurde en dat van de aarde vertrok met andere gelijksoortige vliegende dingen, zo vertelde ze, in een missie naar andere planeten op zoek naar bepaalde grondstoffen, die op aarde waren uitgeput. Was het een toekomstig of parallelle incarnatie, een andere tijdlijn?

Een keer bracht ik iemand terug naar de fase tussen twee incarnaties en wel op het moment dat ze zich klaarmaakte voor een nieuw leven op aarde. Ze werd uitgeleide gedaan door een grote groep familieleden en vrienden en vertelde me wat ze onderweg naar de aarde meemaakte. Ze ging door verschillende schemerende lagen heen die steeds dichter werden tot ze met haar bewustzijn terecht kwam in een bevruchte eicel.

Enkele dagen geleden had ik een cliënte die al lang onder migraine leed. Ik had met haar al drie regressies gedaan naar verschillende levens waar ze door hoofdwonden was overleden.

Meer lezen >>>