De illuminatie en hun financieel systeem – deel 4

DE ILLUMINATI EN HUN FINANCIEEL SYSTEEM – deel 4 

eliaslimusemmanuel

De vorige delen niet gelezen?

Hier deel 1   –  Hier deel 2.  –Hier deel 3

Adamu:

“De Rode Schilden hebben hard gewerkt aan de uitvoering van hun droom voor een nieuwe wereldorde waarin er één wereld is verenigd onder hun heerschappij. Het sleutelwoord “orde” is het middel waarmee ze verandering van hun systeem niet toestaan. Nou… als hun orde in chaos vervalt dan wordt er plotseling een geweldige verandering mogelijk. Dan ben je plotseling bevrijd om een groot aantal mogelijke toekomsten voor jezelf en je wereld te creëren.

En dit opent een nieuw onderwerp voor een gesprek dat ik nu met jullie wil bespreken. Ik heb nu de meest wereldse termen over de situatie gebruikt. Als ik een volgende keer met jullie spreek, zal ik dat vanuit een veel meer spiritueel perspectief doen. Ik zal uitleggen hoe deze reset echt een prachtige kans is om te creëren waar jullie ziel het meest naar verlangt voor de wereld en voor jullie persoonlijke realiteit. Dan zal ik in detail vertellen wat je kunt doen om die werkelijkheid tot stand te brengen.

Mijn vrienden, sommige delen van dit gesprek  zijn natuurlijk  gebaseerd op mijn eigen overtuiging: Wat er gebeurt zal een noodzakelijke en goede verandering zijn.  Het zal niet plaats vinden zonder een zekere mate van ontbering. Maar met een beetje voorbereiding zul je die tijd met een minimum aan verstoring doorkomen. En die periode is eigenlijk de meest prachtige kans van alle tijden. Dit is echt niet iets om bang voor te zijn. Het is iets om op voorbereid te zijn, iets om te begrijpen, iets om aan mee te werken en iets waar je misschien de meest onvoorstelbaar mooie beloningen uit kunt halen als je maar bereid bent

Meer lezen >>>