UPDATE – Onze Scheppingskracht

UPDATE – Onze Scheppingskracht

5 juli 2024 / Door elias

Lieve vrienden,

De laatste tijd is er nogal wat veranderd in de wereld. Meer en meer duisternis wordt zichtbaar, maar ook het mensencollectief ervaart het steeds fellere Goddelijke Licht. De energie en de trilling worden alsmaar hoger op aarde en dat opent voor ons nieuwe mogelijkheden, ook qua scheppingskracht, die beduidend is toegenomen.

Ook mijn kracht is gegroeid. Het materialiseren van wat we ons leven willen halen, wordt dan ook steeds makkelijker, heb ik ervaren. Ons bewustzijn stijgt en door de nieuwe energie voelen we ons allen plots beter instaat om die dingen in ons leven te halen waarvan we dromen, maar ook bereid om dingen te realiseren, waar we voorheen niet aan toekwamen, zoals loslaten, opruimen, aanvaarden wat is, onder meer door een groter begrip voor het gedrag van anderen, zodat we steeds meer het eenheidsbewustzijn benaderen. Dit, mede omdat we doorzien dat we in 3D in een simulatie leven, een toneelstuk of videospel, waar iedere speler een gelijkwaardig belangrijke rol speelt. De vijanden van gisteren worden nu herkent en erkent als degenen die de spirituele groei en de komende ascensie mogelijk maken. We vergeven eindelijk onszelf en voormalige belagers.

Foto GFL Station

Het belangrijkste punt van verandering voor mezelf is wel dat ik besloten heb om langer op aarde te blijven, langer dan wat ik van plan was. Ik heb inmiddels na vervulling van mijn zielenplan al drie keer besloten om mijn verblijf hier te verlengen. De eerste keer was dat op verzoek van Jezus, de tweede keer vanwege het idee om een boek te schrijven en de laatste keer omdat ik een heel nieuwe uitdaging heb aanvaard, en wel om mezelf van alle resterende kwalen te genezen.

De twee longtumoren en die in het bot van de rechterheup heb ik inmiddels al overwonnen. Wat nog rest is mijn verlamde rechterarm, de hersenschade opgelopen tijdens het operatief verwijderen van mijn tumor aldaar, waardoor de verlamming van de arm, de problemen met mijn benen en de niet meer vloeiende spraak is opgetreden. En ’last but not least‘ een flinke liesbreuk.

Daar ik oprecht uitkeek om terug naar huis te gaan en dit op korte termijn ook voorhad, had ik geen aandacht meer besteed aan de verblijvende ongemakken. Dus van idee veranderd, blijf ik nog een tijd, zeker tot het boek af en mijn genezing voltooid is.

.De trilling van de Moeder Aarde is ondertussen dermate verhoogd, dat zelfheling de huidige fase van onze spirituele ontwikkeling is geworden. We moeten en kunnen allen nu zelf de verantwoordelijkheid op ons nemen en succesvol aan de slag gaan.

Foto: Comfreek

De tijd die ik verder nog op aarde zal doorbrengen wil ik graag optimaal benutten en naast mijn persoonlijk programma ook een bijdrage leveren aan mensen, die er voor openstaan om dagelijks het proces van de eigen inspanningen om uit eigen kracht te genezen te laten ondersteunen. Dit gebeurt dan met het Christuslicht uit mijn kanaal en een Engelengroep. De bedoeling is ook om regelmatig de persoonlijke problematiek te bekijken en hiervoor raadgevingen te geven. Ook hoe de eigen scheppingskracht verhoogd kan worden. Het gaat dus om het hele scheppingsproces ondersteuning te bieden, niet alleen op het vlak van genezing, maar ook bij het in het leven halen van overvloed op andere vlakken.

Verder deel ik de vooruitgang die ik met mijn eigen proces van genezing en overvloed maak en de raadgevingen hieromtrent die ik van mijn eigen en andere spirituele gidsen ontvang. Daarom zie ik het ook als een reis die we samen maken.

Foto GFL Station

Als deze nieuwe vorm van ondersteuning u aanspreekt tegen een vrije, maandelijkse gave, stuur me dan een e-mail met een recente foto en eventueel uw verhaal waar u nog tegen aanloopt, of waar u raad bij nodig heeft. Dit niet alleen op fysiek niveau, dan zal ik verdere informatie sturen..

Houd overigens enkel dit e-mailadres aan voor toekomstige berichten:

mail@elias-medium.info

Lichtvolle groeten,

Elias
https://eliascoachinghealing.blog

Titelfoto: Omid Armi