LICHTZUILEN – 17 – VOLGENDE PLAATSING DINSDAG 15 NOVEMBER – 19 uur

LICHTZUILEN – 17 –

12 november 2022 elias 

Lichtzuilen plaatsen met 917 andere Lichtwerkers?

VOLGENDE PLAATSING DINSDAG 15 NOVEMBER – 19 uur

Op verzoek van Jezus gaat het deze keer weer om vrede in het Midden-Oosten, met name om het conflict tussen Israël en Palestina.

Naast het plaatsen van zuilen bouwen we samen met alle mensen van de groep stap voor stap een morfisch veld op, waar we, indien nodig, energie uit kunnen putten, voor bijvoorbeeld healing, als we dat nodig hebben. Daarom is het belangrijk ons Licht en onze Liefde te delen met alle mensen van de groep en ons er deel van te voelen. De Geestelijke Wereld wees ons herhaaldelijk op het belang van te netwerken in deze tijd. Welnu, dit is één manier om dit te doen.

Voor het plaatsen van de Lichtzuilen kunt u onderstaand scenario volgen dat ik van Jezus, Aartsengel Gabriël, Maria Magdalena en Anu heb ontvangen. Dit is een uitvoerige handleiding die u stap voor stap de weg wijst en die gebruikt kan worden tijdens de groepsplaatsing of individueel, van te voren of achteraf en toch samen met de energie van de hele groep verbonden zijn, als u niet op het gekozen tijdstip mee kunt doen. Wat daarvoor nodig is dat u de intentie uitspreekt de groep bij te willen treden en het volgen van het scenario dat nodig is om de groepsenergie op te bouwen. Dat vormt toch een enorme kracht van een groep van rond de negenhonderd mensen waar u dan deel van uitmaakt ook als u de individueel op een ander moment de zuilen plaatst.

Meer lezen >>>